Salon de toamnă al artiștilor plastici din Lupeni, la Galeria de artă ”Iosif Tellmann”

Home Cultură Salon de toamnă al artiștilor plastici din Lupeni, la Galeria de artă ”Iosif Tellmann”

Pe simezele galeriei de artă ”Iosif Tellman” din municipiul Lupeni pot fi admirate, în luna septembrie 2020, lucrări ale unor cunoscuți, talentați și apreciați artiști plastici din Valea Jiului, în cadrul unei expoziții colective de artă, derulată sub genericul ”Septembrie”.

Potrivit curatorului galeriei de artă din municipiul Lupeni, Antoaneta Duban, în cadrul acestei expoziții colective de artă plastică sunt expuse lucrări avându-i drept autori pe artiștii: Petronela Baldovin, Viliam Barabaș, Isabella Bot, Simonel Bucur, Alexandra Cacovean, Iuliana Adina Ion, Roxana Irimia, Oliver Kriss Falticska, Mirela Falticska, Anamaria Vereș și Mirela Vișan.

Expoziția poate fi vizitată în fiecare zi, de marți până duminică, la galeria de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni, cu respectarea măsurilor de distanțare și protecție sanitară prevăzute de lege. Intrarea publicului la această expoziție de artă plastică este gratuită și binevenită. Evenimentul este susținut de Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni și este organizat sub egida Asociației Culturale ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni.

Foto: Arhivă