Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ADRIAN ENE CRISTEA

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ADRIAN ENE CRISTEA
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ADRIAN ENE CRISTEA

La fel ca majoritatea cetățenilor din municipiul Lupeni, ADRIAN ENE CRISTEA se numără printre cei care au observat că, în ultimii ani, mai ales odată cu alegerea primarului Lucian Resmeriță în fruntea administrației locale, municipiul s-a schimbat radical în bine. Aproape în toate domeniile !

Cu această dorință de a fi parte a schimbării în bine a localității sale, a venit și Adrian Ene Cristea, în 2017, în echipa PSD, alături de mulți alți oameni cu inițiativă care au răspuns invitației liderului PSD Lupeni, Cristian Resmeriță de a se alătura acestei organizații politice. Și cu aceleași gânduri pornește acum, într-o nouă etapă electorală, în echipa candidatului pentru funcția de primar, Lucian Resmeriță, echipă în care PSD l-a creditat pe Adrian Ene Cristea și cu un loc pe lista propunerilor pentru constituirea viitorului Consiliu local al municipiului Lupeni. ”Eu am venit cu toată deschiderea să sprijin echipa social-democrată din Lupeni, în 2017 și dovada că am făcut o alegere bună, că am sprijinit un candidat care s-a dovedit un bun primar, stă chiar în rezultatele obținute de Lucian Resmeriță în acești 3 ani ai mandatului său. Este evident că văzând rezultatele din cei doar 3 ani de mandat, în care a făcut cât alții în două mandate, Lucian Resmeriță merită calificativul de cel mai bun primar din Valea Jiului, așa cum merită cu prisosință un nou mandat la conducerea Primăriei municipiului Lupeni”, spune Adrian Ene Cristea.

În fața acestei perspective, Adrian Ene Cristea este ferm convins că echipa de consilieri pe care cetățenii o vot vota pe data de 27 septembrie, trebuie să fie, la rândul ei una în măsură să-i fie sprijin și partener de încredere primarului Lucian Resmeriță, de aceea invită alegătorii să-și îndrepte cu încredere atenția către lista consilierilor PSD. ”Dacă ne uităm la străzi, grădinițe, școli, spital, bisericici și edificii culturale, vedem că la Lupeni s-au făcut lucruri deosebite. Nu știu dacă, în acest domeniu, mai e nevoie de lucruri majore. Însă, ca antreprenor, știu că Lupeniul are nevoie încă de investiții inteligente și eficiente pentru a avea o dezvoltare care să asigure locuri de muncă, bunăstarea oamenilor și perspective de viitor pentru tineri. Asta cred că este cea mai importantă misiune a viitorului Consiliu local, de a-l sprijini pe primarul ales să acționeze în această direcție și eu, alături de întreaga echipă a PSD Lupeni, asta vom face”, arată Adrian Ene Cristea.

Ca antreprenor în domeniul instalațiilor de gaz și instalațiilor termice, acesta apreciază că printre investițiile importante pe care administrația de la Lupeni trebuie să le facă și pentru care, odată cu apariția noii legi a gazelor, Primăria Lupeni a aplicat deja, este cea privind extinderea rețelelor de gaz în toate gospodăriile din municipiul Lupeni. Însă, Adrian Ene Cristea știe la fel de bine că aceasta nu este singura investiție pe care o are în vedere primarul Lucian Resmeriță și echipa sa în viitorul mandat, alte zeci de investiții care converg la dezvoltarea orașului fiind deja trecute în programul politic cu care PSD Lupeni se pregătește să câștige și aceste importante alegeri.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019