Costel Avram: „Tiberiu Iacob Ridzi m-a tot chemat să repar drumurile în Petroșani. Vin, din 27 septembrie, în calitate de primar!”

Home Politică Costel Avram: „Tiberiu Iacob Ridzi m-a tot chemat să repar drumurile în Petroșani. Vin, din 27 septembrie, în calitate de primar!”
Costel Avram: „Tiberiu Iacob Ridzi m-a tot chemat să repar drumurile în Petroșani. Vin, din 27 septembrie, în calitate de primar!”

Comunicat de presă

Primul lucru pe care îl voi face în calitate de primar al Municipiului Petroșani va fi să mă asigur că toate intrările în oraș arată cum trebuie, pentru ca atunci când ne apropiem de casă, să nu ne mai fie rușine. Așadar, voi reabilita toate intrările și ieșirile în/din Petroșani – dinspre Defileul Jiului, dinspre Deva și strada Maleia, care duce spre Parâng și legătura spre Voineasa.

Vă promit că Petroșaniul va fi primul oraș din județ care nu va mai avea drumuri de pământ. Voi reabilita întregul sistem rutier, iar aceasta este promisiunea mea pentru următorii 8 ani.

Voi construi un pasaj suprateran în Colonie pentru a conecta cartierul cu orașul. Gata cu cetățeni de rangul unu și cetățeni de rangul doi, așa cum i-a tratat TibiRidzipe locuitorii acestui oraș.

Mă voi ocupa să avem parcări, vom anvelopa blocuri în parteneriat cu asociațiile de proprietari.

De asemenea, voi realiza studiile de fezabilitate pentru alimentarea cu gaz a întregului municipiu. Magistrala poate fi adusă până la poarta oamenilor.

Voi amenaja piste de biciclete în oraș, inclusiv pe malul Jiului spre Petrila pentru încurajarea cicloturismului prin cartierul Colonie, până la Mina Livezeni.

Tiberiu Iacob Ridzi m-a chemat în repetate rânduri să repar drumurile în Municipiul Petroșani. Vin, din 27 septembrie, în calitate de primar!

Sunt GOSPODARUL de care orașul nostru are nevoie și care știe că fără infrastructură nu poți vorbi despre dezvoltare. Cum să ai pretenția să vină investitorii și turiștii când Petroșaniul nostru arată ca un sat fără câini?

Imediat după alegeri ne apucăm de treabă! Domnul primar Ridzi a lăsat un oraș în paragină, eu vin să repar după el. Sunt pregătit să ofer petroșănenilor bunăstarea care le-a fost refuzată 13 ani în epoca Ridzi.

Aveți încredere, mult a fost, puțin a rămas!

Costel Avram,
candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Petroșani

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019