Comunicat PSD Petroșani / Cine a scumpit apa: Tiberiu Iacob Ridzi a votat hotărârea de scumpire a apei și acum se dă fată mare de teamă că va pierde voturi!

Home Politică Comunicat PSD Petroșani / Cine a scumpit apa: Tiberiu Iacob Ridzi a votat hotărârea de scumpire a apei și acum se dă fată mare de teamă că va pierde voturi!
Comunicat PSD Petroșani / Cine a scumpit apa: Tiberiu Iacob Ridzi a votat hotărârea de scumpire a apei și acum se dă fată mare de teamă că va pierde voturi!

Primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob Ridzi , a explicat în anul 2015, într-o conferință de presă pentru informarea locuitorilor din Petroșani, că este obligatoriu să crească prețul apei, pentru că altfel finanțarea uriasă de schimbare a rețelelor vechi, circuite de rugină, ce constituie un pericol pentru sănătatea oamenilor, nu s-ar fi amortizat. Astfel, în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, Tiberiu Iacob Ridzi, alături de ceilalți acționari, a votat hotărârea de scumpire a apei, de ajustare în conformitate cu investiția, hotărâre care era obligatorie pentru  Apa Serv.

In respectiva conferință de presă, Ridzi a explicat exact așa cum stăteau lucrurile, după care a dat și un comunicat pe care îl reproducem mai jos.

”Este trasată sarcină pentru majorări de tarife la apă”

 ”Ajustarea tarifelor la apa potabilă este o condiție impusă în programul de finanțare al proiectelor de extindere și reabilitare a rețelelor. Odată cu finanțarea a fost trasată și sarcina acestor majorări de tarife, astfel încât investiția să se amortizeze. Vorbim despre reguli economice care trebuiesc respectate.

Desigur, în egală măsură, trebuiesc găsite acum și soluții sociale pentru cetățenii cu venituri mici.”

 Tiberiu Iacob Ridzi (UNPR) – primarul municipiului Petrosani

(Din presa locală, ianuarie  2015, la 156 de ani de la Mica Unire)

Acum, în campanie electorală primarul Tiberiu Iacob Ridzi minte populația de frică, pentru că va pierde voturi și susține cu nerușinare că alții au scumpit apa, respectiv cei care au fost obligați să aplice o hotărâre, respectiv conducerea de la vremea respectivă, Costel Avram. Contribuția lui Tiberiu Iacob Ridzi a fost MAJORĂ, motivată repetitiv astfel: votez scumpirea apei pentru că ”Vorbim despre reguli economice …”

Comandat de PSD- Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Hunedoara
COD Mandatar Financiar  21200019