Costel Avram: ”Îi invit în echipa mea pe toți ceilalți candidați care își doresc UN NOU ÎNCEPUT pentru Petroșani”

Oameni buni, se apropie momentul în care vom decide dacă vrem cu adevărat o SCHIMBARE în bine în municipiul nostru, sau vom da încă o șansă (pentru a cincea oară la rând) celui care a promis, dar nu s-a ținut niciodată de cuvânt.

Realist vorbind, așa cum arată toate sondajele de opinie, doar eu îl pot învinge la vot pe Tiberiu Iacob Ridzi. Fac apel la rațiune și pragmatism și îi invit în echipa mea pe toți ceilalți candidați care își doresc UN NOU ÎNCEPUT pentru Petroșani. Doar ÎMPREUNĂ putem transpune în proiecte toate ideile bune ale tuturor.

Dragi petroșăneni, dacă votați pentru SCHIMBARE, dați sens și valoare votului dumneavoastră! Sunt sincer cu dumneavoastră – nu este deloc o luptă electorală ușoară, suntem singuri în fața unui primar care de 13 ani are grijă de grupurile lui puternice de interese.

Fiecare vot împotriva lui Tiberiu Iacob Ridzi contează doar dacă este pentru voi și pentru proiectul RESTART PETROȘANI. Doar împreună putem reuși. Sunt impresionat de dorința voastră de schimbare și onorat de încrederea pe care mi-o acordați. Vă promit că voi respecta cu sfințenie fiecare angajament pe care mi l-am luat în această campanie electorală.

Vă invit să fim din nou ACASĂ, la Petroșani. Vă promit că punem PETROȘĂNENII PE PRIMUL LOC. Vă promit că reconstruim orașul împreună. Bunăstarea tuturor petroșănenilor este proiectul nostru comun.

Vom fi iarași ce am fost și mai mult decât atât!

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Costel Avram,
candidatul PSD pentru funcția de primar al Municipiului Petroșani

Comandat de PSD- Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Hunedoara
Executat de Exclusiv Media Group prin www.ziarulexclusiv.ro
COD Mandatar Financiar  21200019