Maia Morgenstern și Ovidiu Lipan Țăndărică aduc ”Terranova” la Petroșani

Home Cultură Maia Morgenstern și Ovidiu Lipan Țăndărică aduc ”Terranova” la Petroșani
Maia Morgenstern și Ovidiu Lipan Țăndărică aduc ”Terranova” la Petroșani
Doi remarcabili artiști ai scenei românești, actrița Maia Morgenstern și muzicianul Ovidiu Lipan Țăndărică vor fi prezenți miercuri, 23 septembrie 2020, la Petroșani, în turneul național pe care-l întreprind, sub genericul companiei independente de teatru Teatralis.
Aceștia vor aduce în fața iubitorilor de muzică și teatru din Valea Jiului un spectacol extraordinar și unic, ce redă întregul Univers prin muzică și emoție, așa cum de atâtea ori cei doi artiști au demonstrat că știu să o facă. De data aceasta este vorba despre spectacolul intitulat ”Terranova – Renașterea spiritului”, un proiect muzical semnat Ovidiu Lipan Țăndărică & Adrian Savian, în care veți descoperi și o nouă ”față” a actriței Maia Morgenstern.
Evenimentul este organizat într-un parteneriat al Companiei Teatralis cu Teatrul Dramatic ”I. D. Sîrbu” din Petroșani, cu sprijinul Primăriei municipiului Petroșani. Spectacolul ”Terranova” va fi prezentat publicului din Valea Jiului miercuri, 23 septembrie 2020, de ora 19.00 în amfiteatrul de la Brădet. Prezența publicului la aceste eveniment artistic este gratuită, desigur în limita restricțiilor impuse de măsurile de protecție sanitară.