Doliu în Valea Jiului ! S-a stins Georgel Lascăr, un respectat om de afaceri și un om bun.

Home Stiri la zi Doliu în Valea Jiului ! S-a stins Georgel Lascăr, un respectat om de afaceri și un om bun.
Doliu în Valea Jiului ! S-a stins Georgel Lascăr, un respectat om de afaceri și un om bun.

Apreciat om de afaceri și respectat cetățean al municipiului Vulcan, Georgel Lascăr s-a stins din viață marți, 29 septembrie 2020.

Georgel Lascăr a lucrat la mină, însă la scurt timp după Revoluția din 1989 a avut curajul de a investi într-o afacere privată în domeniul auto, service-ul său auto devenind unul dintre cele mai serioase și mai căutate unități de profil din Valea Jiului. Tot Georgel Lascăr a deschis la Petroșani prima reprezentanță auto Dacia din regiune. De câțiva ani buni, Georgel Lascăr a pus bazele unui apreciat local de alimentație publică în municipiul Vulcan.

În ultimii ani, după ce a lăsat afacerile în grija copiilor săi, Georgel Lascăr a preferat să se dedice unor activități civice și culturale, fiind membru activ al grupului de patrioți și promotori ai tradițiilor locale din Valea Jiului, alături de alți apreciați oameni ai Văii Jiului. Problemele de sănătate nu l-au ocolit, însă la fiecare grea încercare de acest fel, fiind un om drept credincios, cu ajutorul lui Dumnezeu, a reușit să meargă mai departe. Bunul Dumnezeu a vrut însă ca la acest final de septembrie al anului 2020 să-l cheme în Împărăția Sa. Georgel Lascăr s-a stins, lăsând în urma sa un gol imens în primul rând familiei sale, al numeroșilor și devotaților săi prieteni dar și în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat.

Georgel Lascăr va parcurge miercuri, 30 septembrie 2020, ultimul său drum pe acest Pământ. Cortegiul funerar va porni de la orele 12.oo de la sediul Lascăr Auto din Dărănești (situat la intrarea în Petroșani dinspre Deva). De acolo cortegiul funerar se va îndrepta spre municipiul Vulcan unde va opri la Pizzeria Napoli. Apoi, familia și prietenii îl vor conduce pe drumul fără întoarcere, înmormântarea urmând să aibă loc de la ora 13,30 la Cimitirul privat din zona Căprișoara.

”Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiți de El”! Dumnezeu să-l odihnească în pace !