Școală în ”scenariu roșu” în zece localități hunedorene

Home Educație Școală în ”scenariu roșu” în zece localități hunedorene
Școală în ”scenariu roșu” în zece localități hunedorene

În 10 unități școlare hunedorene, unele clase își vor desfășura cursurile conform Scenariului ROȘU  respectiv cu organizarea de cursuri exclusiv online, în baza unei decizii adoptate luni, 12 octombrie prin Hotărârea nr. 35 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Astfel, în sistem online își vor desfășura activitatea clasele din învățământul preșcolar și primar al Școlii gimnaziale „ Avram Iancu” din Baia de Criș, clasele Școlii Primare din Boholt și cele din Mintia ale Școlii Gimnaziale din Vețel.

Mai mult, având în vedere apariția a 3 cazuri confirmate de infectare cu virusul SARS COV 2, în clase diferite ale Liceului Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara, cursurile se vor desfășura online, în întreaga școală.

În Scenariul ROȘU se mai află:

  • O clasă a Școlii Primare Mihăești din comuna Dobra,
  • Școala primară și grădinița din Nălaț ale Liceului Teoretic „I.C. Brătianu” Hațeg,
  • Învățământul liceal – zi și învățământul profesional și dual de la Liceul Tehnologic „Constantin Bursan” din Hunedoara,
  • Clasa I-III ale Școlii Gimnazială din Hărău
  • Clasa „A doua șansă”-nivel primar și secundar inferior de la Liceul Teoretic” Mircea Eliade” din Lupeni
  • 6 clase ale Școlii Gimnaziale „I.D.Sîrbu” din Petrila

Celelalte unități școlare din județul Hunedoara își desfășoară activitatea de învățământ conform Scenariului VERDE (prezență în clasă) sau GALBEN ( online și prezență la cursuri).