”Neoplasticism”, următoarea premieră de la Teatrul de Artă din Deva

Home Cultură ”Neoplasticism”, următoarea premieră de la Teatrul de Artă din Deva
”Neoplasticism”, următoarea premieră de la Teatrul de Artă din Deva
Echipa Teatrului de Artă Deva pregătește următoarea premieră a stagiunii 2020-2021. Este vorba despre piesa ”Neoplasicism” în regia lui Roman Malai, o adaptare a romanului ”Ochi frumoși, tablouri urâte” a scriitorului Manuel Vargas Llosa.
„Este un spectacol despre vise, fără de care nici un om nu poate supraviețui. Visul – motorul entuziasmului și motivația sufletului. Oare câți dintre noi trăiesc închiși în propria închisoare, fără speranță, fără suflet? Suntem transformați în gloate de robi, în zombi. Mesajul spectacolului e foarte simplu: nu permiteți nimănui să vă lipsească de vise”, explică Roman Malai, regizorul spectacolului.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Mihai Feier, Laurențiu Lungu și Ioana Cojocărescu.
Premiera va avea loc sâmbătă, 24 octombrie 2020 de la ora 19,00 la sala mare a Teatrului de Artă din Deva. Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție, după dezinfectarea mâinilor și termoscanare. Locurile sunt limitate !
Prețul unui bilet este de 30 lei, respectiv de 15 lei  pentru pensionari, elevi, studenți. Rezervările se fac Agenția Teatrală – tel.0787259420 sau la tel. 0787287113 .