Schimbare la conducerea Spitalului din Vulcan. George Bălțatu este noul manager.

Home Administrație Schimbare la conducerea Spitalului din Vulcan. George Bălțatu este noul manager.
Schimbare la conducerea Spitalului din Vulcan. George Bălțatu este noul manager.
Punctele de vedere divergente pe tema activității și perspectivelor Spitalului Municipal Vulcan dintre dr. Cătălin Popa și, la vremea respectivă, viceprimarul Cristian Merișanu nu au rămas fără efect, odată cu instalarea în funcție a noului primar Cristian Merișanu.
Astfel, în cursul zilei de 21 octombrie 2020, dr. Cătălin Popa și-a prezentat demisia din funcția de manager al Spitalului Municipal Vulcan. Noul primar a acceptat această demisie și, în cursul acestei zile, a numit un manager interimar la conducerea unității medicale din Vulcan. Acesta este George Bălțatu, unul dintre oamenii de încredere ai noului primar al municipiului Vulcan. Bălțatu este avocat de profesie, iar până de curând a ocupat funcția de șef al Agenției Teritoriale Hunedoara a Autorității Rutiere Române. Fost consilier local municipal PSD la Vulcan, George Bălțatu a demisionat în vară din PSD și din Consiliul local, alături de Cristian Merișanu și alți consilieri. Ales pe listele Pro-România în calitate de consilier local, la alegerile din 26 septembrie 2020, George Bălțatu a renunțat la calitatea de consilier, care nu i-ar fi permis să preia funcția de manager al Spitalului din Vulcan, din motive de incompatibilitate.
Fostul manager al Spitalului Municipal Vulcan, dr. Cătălin Popa se întoarce la cariera strict profesională, urmând să activeze, ca medic, în cadrul Spitalului din Vulcan.