Corneliu Braia a fost ales în funcția de viceprimar al orașului Uricani

Home Administrație Corneliu Braia a fost ales în funcția de viceprimar al orașului Uricani
Corneliu Braia a fost ales în funcția de viceprimar al orașului Uricani
Noul Consiliu local al orașului Uricani s-a reunit astăzi în ședință pentru a-l alege pe cel va ocupa, în acest mandat, funcția de viceprimar al localității.
Așa cum era deja previzibil, având în vedere declarațiile publice făcute pe această temă încă din perioada campaniei electorale, de către echipa primarului Dănuț Buhăescu, acesta l-a propus din nou, pentru a fi ales în funcția de viceprimar al orașului Uricani, pe Corneliu Braia. Beneficiind de o majoritate confortabilă în noul Consiliu local, propunerea primarului Dănuț Buhăescu a fost votată, astfel încât liderul social-democraților din Uricani, Corneliu Braia rămâne pentru un nou mandat, în calitate de viceprimar la Uricani.
Corneliu Braia este, de altfel, cel mai longeviv viceprimar în funcție din toate administrațiile publice locale din Valea Jiului, acesta fiind alături de Dănuț Buhăescu încă de la primul mandat de primar al acestuia și, asemenea primarului Uricaniului, se află acum în fața c elui de-al cincilea mandat de viceprimar al orașului Uricani. Corneliu Braia este jurist de profesie, absolvent al Universității Spiru Haret din București, este președintele Organizației PSD Uricani și consilier local de mai bine de un deceniu și jumătate. ”Este o onoare pentru mine încrederea pe care am primit-o din partea colegilor mei din cadrul Consiliului local Uricani, care mi-au încredințat misiunea de a fi alături de primarul nostru Dănuț Buhăescu în conducerea executivă a orașului Uricani. Voi face, la fel ca și până acum, tot ceea ce depinde de mine pentru a-mi onora această misiune și pentru a sprijini locuitorii orașului nostru, precum și pentru a duce la îndeplinire hotărârile Consiliului local. Mulțumesc pentru încredere, domnului primar Buhăescu, consilierilor locali și tuturor cetățenilor orașului Uricani, al căror vot a făcut posibilă desemnarea mea în calitate de viceprimar !”, a declarat Corneliu Braia, viceprimarul orașului Uricani.
Pentru Dănuț Buhăescu, alegerea în funcția de viceprimar a lui Corneliu Braia nu este doar un test al majorității politice din Consiliul local, ci așa cum recunoaște primarul orașului Uricani, este chiar o garanție a continuității proiectelor comune pe care echipa PSD le are pentru toți locuitorii acestui oraș. ”Sigur că nu am avut emoții în ceea ce privește alegerea noului viceprimar. Asta deoarece PSD Uricani a obținut cel mai mare procent din județul Hunedoara la nivel de municipii și orașe pentru consiliile locale, respectiv 71,6%. Mulțumim cetățenilor din Uricani, pentru încrederea acordată. Faptul că voi continua activitatea mea alături de Corneliu Braia, ca viceprimar, este o garanție în plus că proiectele noastre comune pentru uricăneni merg înainte. Pentru mine, alegerea lui Corneliu Braia în funcția de viceprimar este un sprijin real de care voi avea parte în următorii 4 ani în conducerea executivă a administrației locale de la Uricani. Împreună suntem mai puternici !”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu.