Iacob Mesaroș rămâne la conducerea executivă a Primăriei Lupeni, alături de primarul Lucian Resmeriță

Home Administrație Iacob Mesaroș rămâne la conducerea executivă a Primăriei Lupeni, alături de primarul Lucian Resmeriță
Iacob Mesaroș rămâne la conducerea executivă a Primăriei Lupeni, alături de primarul Lucian Resmeriță

Social-democratul Iacob Mesaroș a fost ales astăzi în funcția de viceprimar, în cadrul primei reuniuni de lucru a Consiliului local al municipiului Lupeni, în noua componență a acestuia. Acesta a obținut votul unanim al consilierilor locali, la propunerea lansată chiar de către primarul Lucian Resmeriță.

”Așa cum am spus încă din timpul campaniei electorale, mi-am propus să continui activitatea mea în conducerea Primăriei municipiului Lupeni alături de domnul Iacob Mesaroș, un coechipier de nădejde și un om cu experiență dovedită în administrația locală. De aceea, am lansat Consiliului local propunerea de a-l vota pe domnul Iacob Mesaroș în funcția de viceprimar, împreună cu care putem garanta nu doar continuitatea în activitatea administrativă, ci și succesul proiectelor pe care le avem de îndeplinit pentru cetățeni în acest mandat. Îi mulțumesc domnului Iacob Mesaroș pentru implicarea sa, pentru energia de care dă dovadă și pentru faptul că îmi este un coechipier de nădejde. Și le mulțumesc consilierilor locali care au votat propunerea mea și l-au ales în funcția de viceprimar pe colegul nostru Iacob Mesaroș”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Iacob Mesaroș este membru al Consiliului local al municipiului Lupeni de mai mult mandate, având o bogată experiență în administrația publică locală. Acesta a mai fost viceprimar al municipiului Lupeni și în mandatul 2016-2020, mai întâi alături de primarul Cristian Resmeriță și, mai apoi, alături de primarul Lucian Resmeriță. Prezent în viața politică a municipiului Lupeni din anul 2004, Iacob Mesaroș este însă un om a cărui implicare în viața socială a acestei localități a început mult mai devreme și ale cărui rezultate sunt cunoscute și apreciate de cetățeni. În anul 2001, sub firmamentul unei organizații creștine, Iacob Mesaroș a început proiectul amenajării unui centru social de îngrijire destinat persoanelor vârstnice. A preluat o clădire care era distrusă în proporție de 90% și, exclusiv cu eforturi proprii, a renovat clădirea astfel încât, din anul 2006 a putut găzdui aici, în condiții optime, primii 13 vârstnici. ”Am satisfacția că astăzi, acest centru are în îngrijire 78 de beneficiari, iar activitatea noastră se derulează cu o grilă identică celei din unitățile spitalicești, cu medici, infirmiere, asistente, îngrijitoare. Acest proiect face parte din realizările mele care însă nu sunt unele de ordin materiale, ci mai ales uman. La fel, am același crez în ceea ce privește administrația publică locală și viața politică, aspecte ale vieții publice în care m-am implicat cu aceeași seriozitate și dorință de colaborare pentru binele oamenilor”, spune Iacob Mesaroș.

Toată lumea a văzut și vede care sunt rezultatele muncii de zi cu zi ale echipei pe care, alături de domnul primar Lucian Resmeriță și de colegii din PSD Lupeni o facem cu responsabilitatea cuvenită față de cetățeni. Statistic vorbind, în 3 ani de mandat în echipa PSD, cu Lucian Resmeriță primar, am făcut 120% din ceea ce am promis. Eu cred că, în aceeași echipă, în următorul mandat de 4 ani, vom realiza 130-140% din ceea ce ne propunem. Mulțumesc pentru încredere și, de pe acumn, e momentul să trecem la treabă !”, a declarat Iacob Mesaroș, viceprimarul municipiului Lupeni.