Amenajarea de noi locuri de parcare continuă în municipiul Lupeni

Home Administrație Amenajarea de noi locuri de parcare continuă în municipiul Lupeni
Amenajarea de noi locuri de parcare continuă în municipiul Lupeni
Preocupările administrației publice locale din municipiul Lupeni pentru amenajarea de noi locuri de parcare continuă în ritm alert în diverse zone din această localitate, iar primarul Lucian Resmeriță dă asigurări că lucrările vor continua până când vremea va permite acest lucru, astfel încât programul de extindere a locurilor de parcare din municipiul Lupeni să fie cât mai repede finalizat.
Efectele acestor investiții sunt apreciate de cetățeni, îndeosebi de proprietarii de autovehicule care au posibilitatea de a-și parca mașinile în spații corespunzătoare, cu asfalt, borduri și marcaje de departajare. ”Avem un program ambițios în ceea ce privește gestionarea spațiilor de parcare, program în cadrul căruia acționăm pentru a utiliza toate spațiile publice disponibile pe raza municipiului Lupeni pentru amenajarea de parcări publice și rezidențiale moderne, astfel încât proprietarii de autoturisme să nu mai fie nevoiți să-și lase mașinile pe marginea drumurilor publice sau pe spațiile verzi. În prezent, lucrările de amenajare a parcărilor, care sunt dublate și de lucrări la reabilitarea și modernizarea străzilor din municipiul Lupeni, se derulează în zona blocurilor 6 și 8 de pe Aleea Castanilor, în zona blocului C1 de pe strada Viitorului, în zona blocurilor 7 și 9 de pe strada Spiru Haret. Lucrăm, în același timp, la modernizarea, prin turnare de covor asfaltic, pe strada Mărășești și vom începe lucrările și pe strada Cernei”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.
Acesta dă asigurări că administrația publică locală de la Lupeni are în vedere, în următorii ani, modernizarea tuturor sectoarelor de drum public pe care le are în administrare. Pe unele dintre acestea deja au început lucrările, pe altele cum sunt, spre exemplu, străzile Ardealului sau Apeductului, a fost finalizată introducerea noilor rețele de canalizare, urmând ca și drumurile să fie reabilitate, iar după încheierea programului de modernizare a rețelelor de apă și canalizare se va interveni și la celelalte drumuri din localitate, afectate de aceste dificile dar necesare investiții de utilitate publică.
În altă ordine de idei, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță reamintește că, împreună cu Consiliul județean Hunedoara, urmează să fie implementată și o altă importantă investiție în ceea ce privește amenajarea de locuri de parcare, de data aceasta fiind vorba despre amenajarea corespunzătoare a parcării de la baza stațiunii Straja, în vecinătatea stației de pornire a telegondolei.