Black Friday cu promoții și reduceri de până la 70% la Shopping City Deva

Home Economie Black Friday cu promoții și reduceri de până la 70% la Shopping City Deva
Black Friday cu promoții și reduceri de până la 70% la Shopping City Deva

În perioada 13 – 22 noiembrie, negrul aduce noroc la cumpărături. Shopping City Deva desfășoară campania mALL BLACK FRIDAY, iar cele mai cunoscute branduri de modă, frumusețe, IT&C, produse home & deco, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri cuprinse între 10 – 70% și premii instant. Oferte de nerefuzat pregătesc și restaurantele din food-court pentru preparatele în regim take-away și cafenele cu terasă unde clienții se pot relaxa după o sesiune de cumpărături în siguranță.

Sute de premii instant și tombolă pentru cumpărături de minimum 200 de lei

În perioadsa 13 – 22 noiembrie, clienții care fac cumpărături de cel puțin 200 de lei câștigă unul din cele 200 de premii instant (în limita stocurilor disponibile) și sunt înscriși automat în tombola pentru câștigarea unui televizor LED Smart. Extragerea va avea loc pe data de 23 noiembrie 2020. Regulamentul integral al concursului poate fi consultat la Info Desk sau pe pagina Shopping City Deva.

Magazinele preferate de modă, frumusețe, sport, IT&C, jucării, home & deco și multe altele își asteaptă vizitatorii cu promoții de până la 70%.

Promoțiile și discounturi considerabile se vor activa pe parcursul lunii noiembrie și vor ajunge și până la 50 – 70 % la toate produsele sau la produse selectate. În magazine de electrocasnice și home & deco precum Nobila Casa, Altex vor fi reduceri de 50 % la o selecție de articole, în limita stocului disponibil; magazine de modă așteaptă clienții cu un discount de -25% la toate articolele la C&A, până la 50% discount la o selecție de modele la CCC, Deichmann, Salamander, Top Shoes, Gatta, 30 % la toate articolele din colecția Ti 2020 la Benvenuti și 20 % reducere la produsele favorite Hervis; magazine pentru copii au pregătit discounturi de la 10 % la Roben Toys, până la 70 % la jucăriile și articolele selecționate din Noriel și SMYK For All Kids; Librăriile Cărturești a pregătit reduceri între 20 – 40 % la peste 100 de titluri, iar magazinele de cosmetice NALA și Marionnaud își așteaptă clienții cu discounturi de până la 40 – 50 % .

Bucură-te de Black Friday si #shoppingînsiguranță!

Știm că experiența cumpărăturilor de Black Friday înseamnă mai mult decât o comandă online: este inspirație pentru cadouri, pentru outfituri, în timp ce te plimbi prin magazine sau prin galerii; înseamnă bucuria de a proba și certitudinea că vei cumpăra întocmai pe măsura și pe placul tău, plăcerea de a pleca pe loc cu produsele pe care le-ai cumpărat și pe care vrei să le porți sau să le testezi imediat. Mai mult, o sesiune perfectă de cumpărături se încheie savurând o  băutură pe terasa cafenelei preferate.

Pentru ca vizitatorii să se bucure de toate acestea fără griji, Shopping City Deva s-a pregătit cu toate măsurile de siguranță pentru o experiență de shopping offline și cu un ghid creat special pentru această perioadă, care include cele mai importante lucruri de respectat în vizita la cumpărături.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Deva a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea și filtrarea aerului din centrul comercial o dată la 3 ore, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafață nanosept pe suprafețele frecvent atinse.

Vrem să reamintim faptul că toți vizitatorii centrului comercial Shopping City Deva sunt obligați să poarte mască de protecție conform indicațiilor autorităților, fiind verificați în acest sesn. În plus, Shopping City Deva asigură distanțarea în centrele comerciale prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, în spațiile comune (galerie, zone cu trafic intens etc). În aceste condiții, Shopping City Deva asigură spațiul necesar distanțării sociale.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.