Trafic rutier închis pentru o lună într-o intersecție din orașul Petrila

Home Stiri la zi Trafic rutier închis pentru o lună într-o intersecție din orașul Petrila
Trafic rutier închis pentru o lună într-o intersecție din orașul Petrila
Potrivit unei informări făcute de operatorul de apă și canalizare din Valea Jiului, în perioada 23 noiembrie 2020 – 23 decembrie 2020, traficul rutier de la intersecția străzii Republicii cu strada George Coșbuc din orașul Petrila, va fi închis.
Măsura este necesară în vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”. Apa Serv Valea Jiului menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.
Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor și mulțumește pentru înțelegere.