Debut de 10 în muzica românească pentru petroșeneanca Alessandra Petroșca

Home Cultură Debut de 10 în muzica românească pentru petroșeneanca Alessandra Petroșca
Debut de 10 în muzica românească pentru petroșeneanca Alessandra Petroșca

Licențiată în Finanțe-Bănci la Facultatea de Științe a Universității din Petroșani în 2020, tânăra și frumoasa petroșeneancă Alessandra Petroșca a descoperit între timp pasiunea pentru muzică și teatru. Iar pandemia nu i-a stat în cale pentru a face pașii importanți și necesari în această direcție. Așa se face că după ce, în vară, s-a înscris la Facultatea de Arte a Universității Hyperion din București, Secția Actorie, în aceste zile a reușit să lanseze și prima sa piesă muzicală.

Debutul a avut loc chiar în aceste zile, iar Alessandra Petroșca și-a lansat piesa în direct la televiziune, în cadrul apreciatului show TV ”sunet din Spania. “Sing It On” s-a auzit în premieră la celebrul show matinal de televiziune, “Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Melodia de debut a tinerei artiste din Valea Jiului se numește “Sing It On”, este o piesă în limba engleză realizată în parteneriat cu o echipă internațională de producție muzicală, respectiv împreună cu EL Radu, interpret și producător din Republica Moldova și împreună cu “The Master Of The Sound”, compozitor și inginer de sunet din Spania.

Cu o piesă debut de nota 10, Alessandra Petroșca se gândește acum la un videoclip al acestei melodii, dar și la noi producții artistice care să-i contureze într-un timp cât mai scurt primul său album muzical. Între timp, se află în plină campanie de promovare a piesei sale de debut “Sing It On”, poe care o puteți asculta și pe linkul de YouTube de mai jos.

Felicitări și succes, Alessandra Petroșca !