Viziunea PSD pentru următorii ani prevede creșteri sustenabile de venituri pentru bunăstarea românilor

Home Politică Viziunea PSD pentru următorii ani prevede creșteri sustenabile de venituri pentru bunăstarea românilor
Viziunea PSD pentru următorii ani prevede creșteri sustenabile de venituri pentru bunăstarea românilor
Partidul Social Democrat a demonstrat că este şi își propune să fie şi de acum încolo o forță politică a progresului, capabilă să îmbine creșterea economică cu dezvoltarea echitabilă a României.
Pentru partidele politice de dreapta, România este împărțită între privat și public, între oraș și sat, între cei cu resurse și cei fără, ca și cum trebuie să existe mereu un conflict în interiorul societății românești. Partidul Social Democrat respinge acest fel de a face politică și promovează consensul și colaborarea între diferitele părți ale societății pentru a clădi o Românie prosperă pentru toți.
Viziunea Partidului Social Democrat prevede creșteri sustenabile de venituri pentru bunăstarea românilor. Susținem nevoia ca munca prestată să fie recompensată echitabil pentru a asigura un trai decent tuturor. De fapt, noul Program de guvernare 2021-2024 al PSD este conceput din această perspectivă.
[slideshow_deploy id=’53765′]
Obiectivele principale ale acestuia sunt:
* SIGURANŢA LOCURILOR DE MUNCĂ prin politici de menţinere a celor existente şi de creare a altora noi. Un loc de muncă sigur înseamnă stabilitate şi încredere în viitor.
* SIGURANŢĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA, cu urgenţa urgenţelor – COMBATEREA EPIDEMIEI COVID-19.
* EDUCAŢIE ÎN SIGURANŢĂ PENTRU COPII, care să asigure accesul tuturor elevilor şi cadrelor didactice la platforme moderne de educaţie şi la resurse educaţionale în format digital.
* SUSŢINEREA FAMILIILOR ACTIVE CU COPII, prin sprijinirea părinţilor care vor să muncească.
[slideshow_deploy id=’53771′]
Comandat de PSD – Partidul Social Democrat – Organizația județeană Hunedoara – CUI mandatar 11200020 – Executat de Exclusiv Media Group SRL