La Uricani se modernizează și aleile pietonale din ”orașul vechi”

Home Administrație La Uricani se modernizează și aleile pietonale din ”orașul vechi”
La Uricani se modernizează și aleile pietonale din ”orașul vechi”

Profitând de faptul că vremea este încă prielnică pentru execuția lucrărilor de infrastructură, autoritățile locale din orașul Uricani continuă și în aceste zile lucrările de asfaltare. De data aceasta sunt vizate aleile pietonale din ”orașul vechi”, mai exact de pe strada 1 Mai unde drumarii au finalizat asfaltarea arterelor pietonale.

Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, care a fost prezent și pe acest șantier de investiții publice, spune că odată cu finalizarea lucrărilor de asfaltare a trotuarelor din această zonă, practic de încheie un ciclu de investiții semnificative care au avut loc în acest cartier, unde au fost, mai întâi, efectuare lucrări de reabilitare și modernizare a rețelelor publice de apă și canalizare. Acestea au fost urmate de un alt program de investiții în infrastructură care au vizat reabilitarea arterelor rutiere, inclusiv prin rebordurare și turnare de covor nou de asfalt. Între timp, tot în această zonă, au fost configurate și modernizate o serie de locuri de parcare auto și, în fine, au fost reabilitate și modernizate și aleile pietonale.

”Le-am promis cetățenilor de pe strada 1 Mai, dar și de pe celelalte străzi din zona vechiului centru al orașului Uricani că vom schimba fața acestui cartier. Am promis că odată cu modernizarea rețelelor de apă și canalizare, lucrări care au creat desigur deranj și disconfort pentru o perioadă de timp, vom lua măsuri pentru ca infrastructura rutieră și pietonală să fie complet refăcută și, pentru că ne caracterizează faptele, iată cu ducem la bun sfârșit toate aceste proiecte încă în acest an. Dacă mai adăugăm aici și finalizarea investițiilor la reabilitarea unor blocuri de locuințe și dacă amintim și de modernizarea iluminatului public, atunci este evident că deja, atunci când vorbim despre acest cartier, aproape că nu mai putem vorbi despre ”orașul vechi”, ci despre un cartier care prinde tot mai mult culoare și care începe să arate așa cum ni l-am imaginat atunci când am creionat toate aceste proiecte de investiții. Și mă bucur că nu doar noi, ci și cetățenii văd acest lucru, pentru că simt, în mod constant, sprijinul lor, motiv pentru care, o dată în plus, le mulțumesc”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Acesta spune că, în ciuda problemelor economice care se prefigurează deja pentru anul viitor, administrația locală de la Uricani va găsi resursele necesare pentru a duce la bun sfârșit și celelalte proiecte de investiții publice care sunt deja începute sau contractate, dar va căuta soluții și pentru demararea de noi proiecte de investiții, în toate cartierele și localitățile componente ale orașului Uricani.