Telegondola de la Straja circulă GRATUIT de Ziua Națională a României

Home Administrație Telegondola de la Straja circulă GRATUIT de Ziua Națională a României
Telegondola de la Straja circulă GRATUIT de Ziua Națională a României

Pentru că în acest an evenimentele publice prilejuite de Ziua Națională a României nu se vor putea desfășura, primarul municipiului Lupeni și-a propus să ofere totuși cetățenilor din Lupeni, dar și tuturor celor care aleg stațiunea turistică Straja drept destinație pentru minivacanța de 1 Decembrie, un cadou din partea administrației locale.

Astfel, potrivit anunțului făcut public pe pagina sa de Facebook de către primarul municipiului Lupeni, pe data de 1 DECEMBRIE 2020 – ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI, telegondola de la Straja va Funcționa GRATUIT, pentru toate categoriile de utilizatori.

”Anul acesta, pe 1 decembrie, invităm toţi iubitorii Staţiunii Straja la munte. Telegondola va fi pusă la dispoziţia iubitorilor muntelui GRATUIT. Desigur, pentru respectarea tuturor normelor sanitare și pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, în cabina telegondolei vor putea urca maxim 3 persoane. În plus, ne vom asigura ca toate instalaţiile de transport pe cablu din stațiune să fie dezinfectate după fiecare utitilzare. Vă aşteptăm cu drag la Straja, de Ziua Națională”, a spus primarul Lucian Resmeriță.

Tot în minivacanța de Ziua Națională la Straja se deschide oficial și prima pârtie de schi din România. Detalii aici: http://ziarulexclusiv.ro/2020/11/27/atentie-se-deschid-partiile-la-straja-lupeni/