Președintele Consiliului Județean Hunedoara, pozitiv la testul Covid-19

Home Stiri la zi Președintele Consiliului Județean Hunedoara, pozitiv la testul Covid-19
Președintele Consiliului Județean Hunedoara, pozitiv la testul Covid-19

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor a fost confirmat, miercuri, 2 decembrie 2020, pozitiv la testul COVID-19, deși a respectat toate măsurile de protecție sanitară în vigoare, atât la sediul instituției, cât și în afara acesteia.

Președintele CJH va fi tratat la domiciliu întrucât prezintă simptome ușoare, fiind monitorizat de medicul de familie.

Președintele Laurențiu Nistor roagă persoanele cu care a intrat în contact să ia măsurile necesare pentru limitarea răspândirii virusului.

Atribuțiile președintelui vor fi delegate, joi, 03 decembrie 2020, în cadrul unei ședințe extraordinare, unuia dintre consilierii județeni în funcție, având în vedere că, până la acest moment, CJH nu și-as ales încă cei doi vicepreședinți.

Tot miercuri, 2 decembrie 2020, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență din Deva acuzând simptome specifice infecției cu SARS-CoV-2. Acesta a fost testat la internare, în prezent rezultatul testului nefiind soluționat, însă având în vedere simptomatologia, dar și afecțiunile cronice pe care le are Costel Avram, medicii au luat decizia de a-l interna pentru a fi tratat și supravegheat.