Natalia Intotero: ”Pe 6 decembrie, cu o minte limpede și cu gândul la familiile noastre, mergem să decidem viitorul județului Hunedoara și al țării noastre”

Home Politică Natalia Intotero: ”Pe 6 decembrie, cu o minte limpede și cu gândul la familiile noastre, mergem să decidem viitorul județului Hunedoara și al țării noastre”
Natalia Intotero: ”Pe 6 decembrie, cu o minte limpede și cu gândul la familiile noastre, mergem să decidem viitorul județului Hunedoara și al țării noastre”

𝗗𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆ 𝗺𝗲𝗿𝗴𝗲𝗺 𝗹𝗮 𝘃𝗼𝘁. 𝗠𝗲𝗿𝗴𝗲𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗱𝗲𝗰𝗶𝗱𝗲𝗺 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗱𝗮𝗿 𝘀̦𝗶 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝘁̦𝗮̆𝗿𝗶𝗶. 𝗘𝘀𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗰𝗮 𝗻𝗶𝗰𝗶𝗼𝗱𝗮𝘁𝗮̆, 𝘁̦𝗶𝗻𝗮̂𝗻𝗱 𝗰𝗼𝗻𝘁 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝗻𝗲𝗳𝗮𝘀𝘁𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗻𝗲 𝗮𝗳𝗹𝗮̆𝗺, 𝘀𝗮̆ 𝗹𝘂𝗮̆𝗺 𝗱𝗲𝗰𝗶𝘇𝗶𝗮 𝗰𝗼𝗿𝗲𝗰𝘁𝗮̆. În perioada de criză provocată de pandemie, care va mai continua, precum și în perioada de reconstrucție economică și socială ce va urma, este nevoie de experiență, de eficiență și nu în ultimul rând, de înțelegere. Viitorul parlament și viitorul guvern trebuie să înțeleagă nevoile românilor și să acționeze în consecință.

Fiecare partid politic are propria abordare. Este normal, într-o democrație, să avem abordări diferite. Însă, de la obiective la implementare este cale lungă. Puțini au demonstrat că pot dezvolta România și pot îmbunătăți viața tuturor românilor. Aici este diferența dintre stânga și dreapta. Aici este diferența dintre social-democrație și liberalism, în România, iar Performanțele Partidului Social Democrat s-au văzut de fiecare dată. Dar, în loc să vorbim despre creșterea economică de 7,1% în anul 2017, din perioada guvernării PSD, care este în sine o performanță, haideți să vorbim despre ceea ce au simțit și au trăit românii.

Copiii au fost și vor rămâne prioritate maximă pentru PSD. În ultima guvernare social-democrată, alocațiile copiilor au fost dublate, iar indemnizația pentru creșterea copilului a fost majorată. PSD a propus și trecut prin Parlament legea care prevede o nouă dublare a alocațiilor pentru anul 2020. Din păcate, dreapta politică s-a unit împotriva noastră, considerând că familiile din România nu merită un venit social demn.

PSD a avut întotdeauna grijă de pensionari când a fost la guvernare. În cei trei ani de guvernare, punctul de pensie s-a majorat de patru ori, de la 871 lei în 2016, la 1.265 în 2019. Pensia minimă garantată a crescut cu 76%, de la 400 de lei la 704 lei. Totodată, PSD a scutit de plata CASS toate pensiile și a redus impozitul la 0% pentru pensiile sub 2.000 de lei și de la 16% la 10% pentru cele care depășesc acest prag.

PSD știe cum să reducă șomajul și să creeze locuri de muncă. După trei ani de guvernare PSD, numărul de salariați din România a crescut cu 800.000 de persoane, de la 4,7 milioane în 2016 la 5,5 milioane în 2019. Șomajul a scăzut la cel mai mic nivel de după Revoluție. Doar 3,1% în 2019, la predarea guvernării. Actualul guvern de dreapta a anulat tot acest efort, iar șomajul de astăzi este de 5,2%. Tot în Guvernarea PSD, numărul celor care primesc ajutor social a scăzut cu o treime, crescând în schimb numărul salariaților.

[slideshow_deploy id=’53771′]

Dragi hunedoreni, acesta este Partidul Social Democrat, acel partid care a luptat mereu pentru românii din toate păturile sociale. Noi avem dorința de a munci, dar și experiența necesară pentru a crește în continuare nivelul de trai din România, în condiții de siguranță pentru cetățeni. Am vrut să punctez acest lucru, pentru că niciodată, scopul nu scuză mijloacele. Nu putem sacrifica un segment de cetățeni, cum vor politicienii de dreapta să o facă, doar ca să dea bine cifrele pe hârtie. Mereu, indiferent de situație, am găsit și o să găsim soluții pentru siguranța unui trai mai bun pentru toți românii.

Duminică, să nu îi lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Noi știm ce este cel mai bine pentru comunitatea în care trăim. Pe 6 decembrie, cu o minte limpede și cu gândul la familiile noastre, mergem să decidem viitorul Județului Hunedoara și viitorul țării noastre.

Gânduri bune, tuturor,

Natalia INTOTERO.

[slideshow_deploy id=’53765′]

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizația județeană Hunedoara – CUI mandatar 11200020 – Executat de Exclusiv Media Group SRL