Premii de fidelitate pentru familiile de aur ale Uricaniului

Home Administrație Premii de fidelitate pentru familiile de aur ale Uricaniului
Premii de fidelitate pentru familiile de aur ale Uricaniului

Și la Uricani, la fel ca și în multe alte localități din România, a devenit o tradiție recompensarea de către autoritățile publice locale a familiilor pentru care căsnicia a atins considerabilă cotă a vârstei de aur. În acest scop, Primăria orașului Uricani va premia la finalul acestui an, două familii din localitate care, în cursul anului 2020, au sărbătorit 50 de ani de viață de familie.

Familiile de aur ale Uricaniului sunt, în anul 2020: Mateeș Laurențiu și Maricica, respectiv Todea Ioan și Leonora.

”Este un moment de mare bucurie pentru noi toți, dar și un moment de mare emoție, acela în care-i sărbătorim pe concitadinii noștri care au atins impresionanta performanță de 50 de ani de viață în familie. Sigur că acesta este un deziderat la care aspirăm cu toții, cei care prețuim viața în familia tradițională, însă puțini sunt cei care reușesc să atingă această admirabilă performanță. Sărbătoriților noștri din anul 2020 le doresc sănătate și viață lungă, bucurii și fericire, iar în numele meu și al administrației locale din orașul Uricani, le urez un sincer La mulți ani !”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Acesta spune că, pentru cuplurile de aur ale Uricaniului din anul 2020, vor fi acordate Diplome de fidelitate, împreună cu un premiu în valoare de 500 de lei pentru fiecare familie, aprobat de Consiliul local al orașului Uricani. Inițiativa care a stat la baza acestei decizii a Consiliului local, aparține consilierilor locali PSD Corneliu Braia, Ion Crișan, Andrei Ștefan Calotă, Vasile Pavel Dreghici, Vasile Pătrășcoiu, Jenica Stanci, Gheorghe Clipici, Alin Boroghină, Liliana Cureș, Nicolae Sanda și Daniel Moraru, care sunt inițiatorii proiectului de hotărâre adoptat de Consiliul local Uricani.