Cristian Resmeriță a fost ales secretar al Comisiei pentru Energie a Senatului

Home Politică Cristian Resmeriță a fost ales secretar al Comisiei pentru Energie a Senatului
Cristian Resmeriță a fost ales secretar al Comisiei pentru Energie a Senatului
În prima zi de lucru a noului Senat, parlamentarii au structurat comisiile parlamentare în care vor activa fiecare în parte și i-au desemnat pe cei care vor conduce structurile organizatorice ale acestora.
În acest context, una din propunerile făcute de grupul senatorial PSD îl vizează și pe senatorul de Hunedoara, Cristian Resmeriță, care a fost propus pentru a ocupa funcția de secretar al Comisiei pentru Energie, Infrastructură energetică și resurse minerale din Senatul României.
”Eu am făcut parte și în legislatura precedentă din această comisie dar am ținut cu tot dinadinsul ca și în acest mandat să fac parte din Comisia pentru energie a Senatului, comisie pe care eu o consider ca fiind una foarte importantă pentru perspectiva dezvoltării energetice, în contextul în care acest sector rămâne unul esențial în economia Văii Jiului și a județului Hunedoara. Eu cred că este foarte important ca Valea Jiului să aibă un om în aceste structuri și le mulțumesc colegilor parlamentari că mi-au conferit mie această responsabilitate”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.