Școala gimnazială ”I.G. Duca ” din Petroșani primește un microbuz școlar de la CJH

Home Administrație Școala gimnazială ”I.G. Duca ” din Petroșani primește un microbuz școlar de la CJH
Școala gimnazială ”I.G. Duca ” din Petroșani primește un microbuz școlar de la CJH

Consiliul județean Hunedoara va transmite în folosință, cu titlu gratuit, un microbuz școlar marca IVECO către Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani, după ce consilierii județeni au aprobat, în ședința din 22 decembrie 2020, un proiect de hotărâre inițiat în acest scop de către consilierul județean Alin Țambă, care îndeplinește temporar atribuțiile președintelui CJH Laurențiu Nistor.

Potrivit deciziei adoptate de consilierii județeni, microbuzul va fi utilizat de către unitatea școlară din Valea Jiului, în următorii 4 ani, pentru transportul elevilor cu deficiențe locomotorii și al celor cu cerințe educaționale speciale, în deplasarea acestora la și de la școală către zona de domiciliu, respectiv pe rutele Petroșani-Petrila-Lonea și Petroșani-Iscroni-Vulcan-Lupeni-Bărbăteni.

Acesta este cel de-al doilea microbuz școlar destinat elevilor cu cerințe educaționale speciale din Petroșani pus la dispoziția unităților de învățământ de către Consiliul județean Hunedoara, după ce, în urmă cu un an, un astfel de mijloc de transport a fost dat, tot în folosință gratuită, Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani.