Subfiliala de Crucea Roșie din Lupeni, sponsorizată cu generozitate de firma Drupo

Home Stiri la zi Subfiliala de Crucea Roșie din Lupeni, sponsorizată cu generozitate de firma Drupo
Subfiliala de Crucea Roșie din Lupeni, sponsorizată cu generozitate de firma Drupo

Activitățile din domeniul social și umanitar ale voluntarilor din cadrul Subfilialei de Crucea Roșie din municipiul Lupeni sunt deja cunoscute și apreciate nu doar în plan local ci și la nivel județean și chiar național.

Exemplul de devotament și implicare al echipei de voluntari conduse de Simona Hîreiașu, în mod deosebit în sprijinirea copiilor din mediile defavorizate este unul definitoriu pentru obiectul de activitate al acestei atât de apreciate organizații umanitare. Acesta constituie și unul din principalele motive care determină foarte mulți oameni, autorități publice sau alte organizații caritabile, dar și o seamă de firme și companii să vină, cu generozitate, în sprijinul activităților Subfilialei de Crucea Roșie de la Lupeni.

Așa s-a întâmplat și la finalul acestui an când, chiar și în condițiile dificile impuse de pandemie, pentru copiii de la centrul de zi EGAL care funcționează sub coordonarea Crucii Roșii în municipiul Lupeni, Moș Crăciun a venit cu multașteptatele daruri, grație unor generoși sponsori.

La final de an, echipa Subfilialei de Crucea Roșie din Lupeni a mai avut parte de o frumoasă surpriză, grație unui gest de caritate deosebit, venit din partea firmei hunedorene Drupo, una dintre cele mai mari companii de construcții și lucrări de infrastructură din județ. Apreciind activitățile derulate de voluntarii Crucii Roșii din Lupeni, reprezentanții firmei Drupo au decis să facă o sponsorizare considerabilă, în sumă de 10.000 de lei, pentru susținerea activităților în domeniul umanitar și social organizate sub egida Crucii Roșii, în municipiul Lupeni.

Un gest demn de apreciat, pentru care conducerea Subfilialei de Crucea Roșie din municipiul Lupeni a simțit nevoia de a mulțumi și în mod public, odată cu promisiunea că aceste fonduri vor fi utilizate cu chibzuință pentru sprijinirea cât mai multor beneficiari ai serviciilor oferite de această organizație umanitară, în municipiul Lupeni.