Gabriel Bartha, primarul comunei Burjuc, răpus de coronavirus

Home Stiri la zi Gabriel Bartha, primarul comunei Burjuc, răpus de coronavirus
Gabriel Bartha, primarul comunei Burjuc, răpus de coronavirus

Pandemia de coronavirus face o nouă victimă în viața politică și administrativă din județul Hunedoara. De data aceasta, vestea tristă este că marți, 5 ianuarie 2021, a trecut în neființă, răpus de virusul Covid-19, primarul comunei Burjuc din județul Hunedoara, Gabriel Bartha.

”Cu adânc regret, am aflat despre dispariția fulgerătoare a bunului coleg și prieten, GABRIEL BARTHA, primarul comunei Burjuc. Un om tânăr, un coleg extraordinar, muncitor și responsabil a plecat prea devreme dintre noi. Cu toții am sperat într-o minune, am sperat că va depăși momentul dificil și se va externa curând din spital, după ce fusese infectat cu noul coronavirus! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Gabriel Bujuc a fost primar al comunei Burjuc din 1996, după ce timp de mai mulți ani a activat și în calitate de viceprimar al acestei comune din județul Hunedoara. Acesta a fost reales în calitatea de primar și la alegerile din septembrie 2020, din partea PSD.

Acesta este cel de-al doilea primar ales în 2020 într-o localitate hunedoreană care a decedat ca urmare a infecției cu coronavirus, după primarul comunei Sarmizegetusa, trecut în neființă la scurt timp după alegerile locale.

Dumnezeu să-l odihnească !