”Premiile Exclusiv” vor aduce și în acest an în atenția opiniei publice cei mai buni oameni ai Văii Jiului

Home Stiri la zi ”Premiile Exclusiv” vor aduce și în acest an în atenția opiniei publice cei mai buni oameni ai Văii Jiului
”Premiile Exclusiv” vor aduce și în acest an în atenția opiniei publice cei mai buni oameni ai Văii Jiului

Cu fiecare an scurs din momentul 2000, în care am lansat proiectul Premiilor Exclusiv, constatăm cu bucurie şi satisfacţie că misiunea (considerată de mulţi drept una imposibilă !) de a identifica, monitoriza şi aprecia activitatea personalităţilor publice din Valea Jiului dar şi a oamenilor care performează la locul lor de muncă sau în pasiunile lor, nu a fost una în zadar.

La început, în primii 4 ani ai “Premiilor Exclusiv”, acestea au vizat doar acordarea unui titlul onorific de “Om al anului” celei mai vizibile personalităţi publice locale. În 2005 am dat un nou implus misiunii noastre, organizând prima “Gală a Premiilor Exclusiv” la Petroşani. Dintr-un simplu subiect editorial, proiectul nostru a devenit unul public, deja de pe acum de un evident succes. Succesul ne-a încurajat şi, an după an, demersul nostru public şi-a câştigat o frumoasă tradiţie.

Dincolo însă de succesul ideii noastre, proiectul “Premiilor Exclusiv” este azi cu atât mai important cu cât el a reuşit să mobilizeze sute de oameni, de la primari şi funcţionari la oameni politici, de la profesori la medici, de la artişti la sportivi, de la oameni de afaceri la oameni de cultură ş.a.m.d. Cu toţii au înţeles că, în era comunicaţională în care trăim astăzi, satisfacţia muncii depuse în folosul comunităţii nu are valoarea cuvenită dacă nu este însoţită de vizibilitatea ei în spaţiul public. Ori, sensul proiectului “Premiile Exclusiv” este tocmai acela de a construi acea relaţie de normalitate între principalii actori ai vieţii publice locale şi mass-media, fiind demarat într-un moment în care aceasta era aproape definitiv compromisă.

Într-un an de anunțată recesiune financiară, aflat încă sub imperiul pandemiei de coronavirus ale cărei efecte ne influențează invariabil și pe noi, este evident că nu vom putea asuma și organizarea unei ”Gale a Premiilor Exclusiv”. Dar, ceea ce știm, în mod cert, este că vom acorda oamenilor merituoși pentru activitatea or din anul precedent, ”Premiile Exclusiv”.

Cine sunt aceşti oameni ? Poftiţi de-i cunoaşteţi, în paginile publicației ”Exclusiv”, începând chiar de luni, 11 ianuarie 2021, când vă dezvăluim cine este ”Omul Anului 2020” în Valea Jiului și cui i se cuvine ”Marele Premiu Exclusiv 2021”. Ceilalți laureați îi veți afla în perioada imediat următoare.