Liberalii hunedoreni îi dau credit lui Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL

Home Politică Liberalii hunedoreni îi dau credit lui Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL
Liberalii hunedoreni îi dau credit lui Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL
În cadrul Partidului Național Liberal se fac pregătiri pentru Congresul care urmează să stabilească viitoarea structură politică și o nouă echipă de conducere pentru următorii ani. În acest context, organizațiile teritoriale ale liberalilor se poziționează pe direcția pe care doresc să acționeze în cadrul Congresului.
La Hunedoara, Filiala județeană a Partidul Național Liberal Filiala a făcut public, în aceste zile, faptul că îl va susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în funcția de președintele al PNL. Liderul PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu apreciază că Orban este liderul politic liberal care a demonstrat deopotrivă calități politice și administrative fără echivoc, atât în calitate de lider al partidului, cât și ca Prim Ministru al României.
Aceasta a anunțat de altfel că, în ședința Biroului Politic Județean al PNL Hunedoara, care a avut loc la finalul săptămânii, a fost votată în unanimitate și o rezoluție de susținere a președintelui PNL, Ludovic Orban. ”Sub președinția lui Ludovic Orban, Partidul Național Liberal a obținut cele mai bune rezultate, iar acesta a dovedit că este un adevărat lider politic, reușind să coaguleze partidul, care a câștigat principalele competiții electorale. În același timp, în calitate de Prim Ministru, Ludovic Orban a gestionat, în 2020, cea mai grea perioadă traversată de România postdecembristă, respectiv criza sanitară fără precedent cauzată de pandemia de COVID – 19. Chiar dacă ne aflam în plină campanie electorală și era conștient că partidul poate pierde voturi prin măsurile nepopulare adoptate, Ludovic Orban a pus înaintea interesului politic interesul României, al românilor, aplicând cele mai corecte decizii, necesare pentru a depăși cu bine această pandemie care a afectat întreaga omenire”, a declarat deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara.
Aceasta a mai precizat că, în condițiile în care PNL reprezintă partidul în jurul căruia s-a constituit actuala coaliție de guvernare, pentru ca promisiunile făcute de liberali și asumate în fața românilor în alegerile de anul trecut să fie duse la îndeplinire, PNL are nevoie în continuare de unitate. O unitate pe care liderul partidului, Ludovic Orban o poate menține și întări.