Cristian Resmeriță (senator PSD): ”Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu trebuie să plece !”

Home Politică Cristian Resmeriță (senator PSD): ”Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu trebuie să plece !”
Cristian Resmeriță (senator PSD): ”Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu trebuie să plece !”
”Personal, cred și eu, asemeni colegilor mei din PSD și asemeni celor mai mulți dintre români, că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, trebuie să plece acasă!”, a declarat senatorul PSD Cristian Resmeriță, la finalul primei zile din noua sesiune parlamentară care a început luni, 1 februarie 2021, la Parlament.
În calitatea sa de senator PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriță s-a alăturat în rândul susținătorilor colegilor deputați care au inițiat o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, despre care social-democrații spun că ar trebui să demisioneze din funcție, ca urmare a situației dezastruoase în care este abordată de actualul Guvern problema sănătății în România.
Senatorul Cristian Resmeriță spune că, la fel cum este hotărât să-și deruleze actualul mandat de parlamentar în alianță cu românii, a simțit că trebuie să reacționeze încă din prima zi oficială de lucru de la Senat din acest an, în deplină concordanță cu protestele oamenilor față de tot mai desele tragedii care se petrec în spitalele din România. ”Încă de la începutul sesiunii parlamentare alături de colegii mei senatori PSD am decis să ne alăturăm protestelor românilor față de ceea ce se întâmplă în sistemul de sănătate. Românii sunt aliații noștri și trebuie să fim solidari cu voința acestora. Iată de ce și eu personal consider că domnul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu trebuie să plece !”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.