La Lupeni se inaugurează o nouă și modernă sală de fitness

Home Economie La Lupeni se inaugurează o nouă și modernă sală de fitness
La Lupeni se inaugurează o nouă și modernă sală de fitness

În municipiul Lupeni se deschide astăzi o nouă sală de gimnastică pentru întreținere (fitness), dotată cu echipamente specifice de ultimă generație, urmare a unei inițiative private a unei tinere întreprinzătoare. Este vorba despre Lorena Ilie, o tânără din Lupeni care, după succesul pe care l-a avut în afaceri în domeniul industriei cosmetice, în Marea Britanie, a decis să investească parte din profitul obținut în străinătate, acasă, la Lupeni. Fiind licențiată în Educație Fizică, absolventă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, Lorena Ilie a decis că natura investiției pe care o va coordona la Lupeni trebuie să fie una în domeniul sportului, un domeniu apreciat de cetățenii din Lupeni dar și de turiștii care vin în număr tot mai mare la Straja și care doresc să-și întregească vacanța la munte și cu sesiunile de ”body building” cu care s-au obișnuit deja în viața de zi cu zi.

De câteva luni de zile, în clădirea fostului restaurant ”Cina” din zona centrală a municipiului Lupeni, Lorena Ilie a muncit neîncetat pentru a configura o sală de fitness ultramodernă. În acest scop, interiorul clădirii a fost complet renovat și au fost achiziționate echipamente de sport de ultimă generație, care corespund standardelor inovative în domeniul fitness și body building. În plus, noua sală de sport va beneficia și de serviciile profesioniste ale unor antrenori de fitness dar și de specialiști în nutriție, punând la dispoziția clienților inclusiv diete personalizate.

Noua sală de gimnastică pentru întreținere va fi deschisă oficial în după-amiaza zilei de luni, 1 februarie 2021 când toți cei interesați pot vizita gratuit acest obiectiv, în intervalul orar 16-20 și pot testa gratuit aparatele de gimnastică. În plus, în ziua deschiderii, gazdele vor organiza și o tombolã cu 300 de premii, care vor consta în 5 abonamente lunare la sala VLM’S GYM, batoane proteice, mostre de proteine, de pre-workout, etc.

În avanpremiera deschiderii oficiale, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a avut în cursul dimineții privilegiul de a fi primul care testează aparatele din noua sală de gimnastică. Acesta a răspuns, în acest fel, invitației primite din partea investitorului Lorena Ilie, pe care a și felicitat-o pentru decizia de a investi într-un business aici, acasă, la Lupeni. ”Ceea ce vedem aici demonstrează încă de la bun început seriozitatea cu care această tânără întreprinzătoare din municipiul Lupeni abordează acest tip de afacere. Nu pot decât să o felicit și să salut ideea acesteia de a veni să investească o parte din banii câștigați în străinătate, în localitatea sa natală. Sunt convins că sala de sport VLM’S GYM va deveni, în scurt timp, un punct de atracție pentru locuitorii din Lupeni, care sunt în număr mare iubitori de sport și practicanți de sport, dar în aceeași măsură sunt convins că aceasta va deveni încă un punct de atracție pentru turiștii care vin la Straja și care vor găsi aici încă un mod plăcut și util de a petrece câteva ore din vacanța lor în municipiul Lupeni. Desigur, nu este de neglijat faptul că, deschiderea acestei afaceri aduce și câteva locuri de muncă în plus, aduce și venituri la bugetul local și redă utilitatea uneia dintre clădirile reprezentative din municipiul nostru”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.