La Uricani a avut loc prima sesiune de lucru AJF Hunedoara, Liga 4

Home Stiri la zi La Uricani a avut loc prima sesiune de lucru AJF Hunedoara, Liga 4
La Uricani a avut loc prima sesiune de lucru AJF Hunedoara, Liga 4

Joi, 4 februarie 2021, în localitatea Uricani din Valea Jiului a avut loc sesiunea de lucru cu reprezentanții echipelor de Liga 4, ocazie cu care s-a prezentat activitatea asociației din anul 2020, planul anual de activitate pe anul 2021 și s-au dezbătut detalii legate de scenariile propuse pentru reluarea competițiilor.

Sesiunea de lucru s-a desfășurat în prezența primarului orașului Uricani, domnul Dănuț Buhăescu și a reprezentanților mass-media pe linie de sport din județul Hunedoara. Sprijinul administrațiilor locale acordat sportivilor comunității pentru a avea condiții cât de cât bune în practicarea sportului a fost arătat și de primarul Buhăescu. Mai mult decât atât, domnia sa a prezentat și planul administrației uricanene în ceea ce privesc investițiile pe care le au în vedere pentru construcția unei baze sportive moderne la Uricani, astfel încât pot fi create condiții optime pentru practicarea sportului de performanță.

„Ne bucurăm de fiecare dată de sprijinul și susținerea autorităților locale pentru cluburile sportive din fiecare comunitate hunedoreana. În Valea Jiului, începând de la Petrila și până la Uricani, administrațiile locale si-au aratat de fiecare dată disponibilitatea pe linie sportivă, în speță vorbesc mai ales de fotbal. Depunem eforturi mari, în acest context al pandemiei, pentru a putea avea în continuare fotbal în siguranță în județul Hunedoara, colaborând cu toți factorii implicați și sperăm să avem cheltuieli financiare cât mai reduse dar la un nivel ridicat de siguranță pentru toți sportivii”, a declarat Cristian Petrean, președintele AJF Hunedoara.

La sfârșitul ședinței s-au distribuit fiecărei echipe camere video SONY, achiziționate în cadrul programului de solidaritate derulat de Federația Română de Fotbal și Asociația Județeană de Fotbal.

În același context, reprezentanții cluburilor sportive prezenți la eveniment au mulțumit Federației Române de Fotbal pentru sprijinul financiar continuu acordat prin acest program de solidaritate FRF-AJF.