”Cupa României” a ajuns pe Stadionul Parângul Lonea !

Home Stiri la zi ”Cupa României” a ajuns pe Stadionul Parângul Lonea !
”Cupa României” a ajuns pe Stadionul Parângul Lonea !

În urma unui proiect inițiat de Federația Română de Fotbal, trofeul Cupei României a ajuns, zilele acestea, și în județul Hunedoara la echipele care au performat de-a lungul anilor în această competiție. Spre exemplu, la Petrila, pe Stadionul Parângul Lonea, impunătorul trofeu al Cupei României la Fotbal a fost adus de o delegație condusă de Cristian Petrean, președintele AJF Hunedoara.

Jiul Petroșani, Corvinul Hunedoara, Aurul Brad, Inter Petrila și Minerul Lupeni au fost, la rândul lor,  echipele care au făcut performanță în Cupa României, competiție care se desfășoară începând cu ediția 1933-1934.

Prezent pe stadionul din Petrila (Lonea), Adrian Câmpean – fost component al echipei Inter Petrila care a jucat în ”16”-imile Cupei României – ediția 1999 – 2000, a retrăit acele momente cu bucurie și emoție. Adi Câmpean își continuă activitatea sportivă și astăzi, fiind antrenor-jucător al echipei Inter Petrila și speră să mai aducă pe stadionul de la Petrila alte echipe așa cum a fost și partida din 1999 dintre Inter Petrila și Astra Ploiești, cu tribune arhipline, așa cum se pretează a fi meciurile de zile mari.

Felicitări Federației Române de Fotbal pentru inițierea acestui frumos proiect care oferă posibilitatea foștilor fotbaliști să retrăiască cu bucurie și emoție momentele de glorie petrecute de-a lungul timpului. Tradiția ne obligă să investim în prezent pentru a avea viitor!