”D’ale Carnavalului”, în premieră la Teatrul de Artă din Deva

Home Cultură ”D’ale Carnavalului”, în premieră la Teatrul de Artă din Deva
”D’ale Carnavalului”, în premieră la Teatrul de Artă din Deva

O adaptare a piesei ”D’ale Carnavalului” de Ion Luca Caragiale, în regia lui Mihai Panaitescu, va fi prezentată în premieră vineri, 19 februarie 2021, de la ora 19,00 pe scena Teatrului de Artă din Deva. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Eugen Pădureanu, Viorica Bulgac, Anette Marka, Andreea Pascu, Diana Rotaru, Mihai Feier, Silviu Dobre, Edgar Bes, Theodor Crețu, Sergiu Cornelius, Aurel Gheorghe, Laura Tulac, Ioana Cojocărescu, Diana Roșca, Marian Stan și Pietonu Cristian.

În așteptarea întâlnirii cu publicul spectator, pentru siguranța tuturor și respectarea recomandărilor în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV 2, în această săptămână au fost dezinfectate toate spațiile Teatrului de Artă Deva (Sala Mare, toate căile de acces și spațiile auxiliare ale clădirii). Cu toate acestea, potrivit reglementărilor în vigoare, locurile în sala de spectacol sunt limitate.

Prețul unui bilet este de 20 lei, respectiv de 10 lei pentru pensionari, elevi și studenți. Rezervări se pot face la nr. de telefon: 0787.259.420 sau 0787.287.113.