Curățenie de primăvară în municipiul Petroșani

Home Administrație Curățenie de primăvară în municipiul Petroșani
Curățenie de primăvară în municipiul Petroșani
Autoritățile locale de la Petroșani au luat startul în derularea activităților edilitar-gospodărești specifice sezonului de primăvară.
Primarul Tiberiu Iacob Ridzi precizează că străzile și trotuarele sunt măturate și spălate, zonele verzi sunt igienizate, iar copacii sunt toaletați și urmează să fie văruiți, așa cum se întâmplă an de an la Petroșani, pe domeniul public. ”Am dat startul acțiunilor cuprinse în ampla campanie denumnită generic curățenia de primăvară. Zeci de persoane sunt angrenate în această campanie de curățenie de primăvară derulată în municipiul Petroșani. De asemenea, continuăm acțiunea de spălare a domeniului public cu apă și detergent și de dezinfectare a tuturor scărilor de bloc”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.
Acesta reamintește că încă de la începutul acestei luni, după ce municipiul Petroșani a intrat în scenariul roșu, a dispus reluarea acțiunilor de dezinfectare a spațiilor publice și a instituțiilor din subordinea Primăriei Municipiului Petroșani, precum și a scărilor de bloc.
În cadrul activităților edilitar-gospodărești de primăvară, o atenție deosebită este acordată și mobilierului stradal, iar acolo unde este nevoie băncile sunt recondiționate sau chiar înlocuite.