La Petrila, AUR spune: ”Dreptate pentru România! Credem în valorile naționale !”

Home Politică La Petrila, AUR spune: ”Dreptate pentru România! Credem în valorile naționale !”
La Petrila, AUR spune: ”Dreptate pentru România! Credem în valorile naționale !”

Președintele Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR) a fost prezent, la finalul acestei săptămâni în Valea Jiului, unde a participat la o serie de ședințe de analiză a activității acestei alianțe politice.

La Petrila, George Simion a fost prezent nu doar la întâlnirea cu membri și simpatizanți ai AUR, ci și la inaugurarea oficială a noului sediu al Alianței, care va funcționa în această localitate. Președintele AUR le-a mulțumit, cu acest prilej, coordonatorilor echipei locale AUR, în frunte cu Emanoel Andronache, pentru ceea ce a considerat a fi rezultate excelente ale campaniei pentru alegerile parlamentare, în care echipa AUR din Petrila s-a clasat pe locul secund și a urat succes colegilor săi în derularea acțiunilor politice viitoare.

”Sigur că ne-am bucurat să-l avem alături de noi pe domnul președinte George Simion la inaugurarea sediului AUR din Petrila. Suntem, de asemenea, optimiști în ceea ce privește această construcție politică, pe care o considerăm necesară într-o Românie care nu are voie să-și piardă identitatea națională. Suntem convinși că până la viitoarele alegeri, AUR își va consolida poziția politică în rândul preferințelor tot mai multor petrileni, pe care-i invităm alături de noi. Jos Mafia, sus Patria !”, a declarat Emanoel Andronache, președintele interimar al AUR Petrila.