Circulație închisă pe un tronson de drum din orașul Petrila, între 15 și 23 martie

Home Stiri la zi Circulație închisă pe un tronson de drum din orașul Petrila, între 15 și 23 martie
Circulație închisă pe un tronson de drum din orașul Petrila, între 15 și 23 martie

Potrivit unei informări transmise de Apa Serv Valea Jiului, în perioada 16.03.2021 – 23.03.2021, se va închide circulația pe tronsonul intersecția: strada Transilvania – strada 8 Martie (zona Poștă) până în intersecția: strada 8 Martie – strada Lunca, din orașul Petrila.

Măsura este necesară în vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”. Reprezentanții companiei de apă menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor din orașul Petrila.