Împrumuturi pentru sărbătorile pascale, de la CAR Parîngul IFN Petroșani

Cu convingerea că sărbătorile pascale trebuie să dea posibilitatea tuturor de a se bucura cu adevărat de cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, Casa de Ajutor Reciproc Parîngul pune la dispoziția membrilor săi din Petroșani și din toate celelalte sucursale o ofertă specială de împrumuturi, în cadrul pachetului financiar disponibil în întâmpinarea acestui mare eveniment creștin.

Astfel, în perioada 22 martie – 23 aprilie 2021, membri CAR Parîngul IFN Petroșani au posibilitatea de a solicita un împrumut cu dobândă specială de doar 5%, cu termen de rambursare de 12 luni, a cărui valoare poate fi de până la 5.000 de lei. Pot apela la acest pachet special de împrumut de Paște toți membri ai acestei Case de Ajutor Reciproc. Fondul social minim necesar pentru accesarea acestui tip special de împrumut este de 10% din valoarea solicitată, iar documentele care trebuie depuse la dosar se rezumă la adeverința de venit și o copie a cărții de identitate. De asemenea, pentru garantarea împrumutului este suficient un singur girant.

”Această categorie de împrumut face parte din seria pachetelor de servicii financiare speciale pe care le oferă Casa de Ajutor Reciproc Parîngul Petroșani membrilor săi. Știm cât de importante sunt sărbătorile pascale pentru fiecare creștin și știm că pentru orice familie de români, acestea presupun o masă îmbelșugată și pentru că vrem ca fiecare dintre cei care fac parte din marea noastră familie să-și poată avea parte de sărbători de Paște așa cum se cuvine, le punem la dispoziție acest pachet special de împrumuturi, în condiții absolut avantajoase. În același timp, tuturor membrilor noștri le doresc încă de pe acum sărbători de Paște binecuvântate !”, a declarat dr.ing. Dumitru Răscoleanu, președintele CAR Parîngul IFN Petroșani.

Pentru a înțelege mai bine eficacitatea și beneficiile acestui pachet special de împrumuturi de Paște al CAR Parîngul vă prezentăm și un exemplu de calcul. Astfel, pentru contractarea unui împrumut pentru SĂRBĂTORILE PASCALE la o suma împrumutată de 1000 lei, cu rambursare în 12 rate lunare, suma totală calculată a dobânzii este de doar 27,21 lei, totalul sumei de rambursat format din suma împrumutată plus dobânda totală de plătit fiind de 1027.21 lei. Similar, pentru un împrumut pentru SĂRBĂTORILE PASCALE la suma maximă împrumutată, care este de 5000 lei, cu rambursare în 12 rate lunare, suma totală calculată a dobânzii este de doar 137,37 lei, totalul sumei de rambursat format din suma împrumutată plus dobânda totală de plătit fiind de 1137.37 lei.

Dacă și dumneavoastră sunteți membru al CAR Parîngul IFN Petroșani, nu ezitați să vă oferiți bucuria de a avea sărbători pascale cu adevărat fericite, accesând pachetul de împrumut special de Paște oferit de această apreciată casă de ajutor reciproc.