Tendințele de fashion pentru primăvara-vara 2021 prezentate la Deva Shopping City în luna martie

Home Economie Tendințele de fashion pentru primăvara-vara 2021 prezentate la Deva Shopping City în luna martie
Tendințele de fashion pentru primăvara-vara 2021 prezentate la Deva Shopping City în luna martie

În luna martie, clienții Shopping City Deva sunt invitați să descopere cele mai noi tendințe în materie de fashion ale sezonului primăvară-vară 2021, iar cumpărăturile de sezon le aduc premii zilnice instant până pe 31 martie. Așadar, cei care aleg să își reîmprospăteze garderoba de primăvară și fac shopping de minimum 200 lei, își pot alege unul dintre cele 500 premii instant puse la bătaie.

Vizitatorii Shopping City Deva sunt întâmpinați în luna martie de un colț special decorat de primăvară, cu flori supradimensionate, o rochie creată din flori cu care se pot fotografia și fluturi care ascund premii: produse de machiaj și de îngrijire, căni personalizate Shopping City Deva, vouchere de cumpărături, jucării, carduri cadou Shopping City Deva ș.a. 

Măsuri sporite de protecție în mall pentru a preveni răspândirea COVID-19

Shopping City Deva a implementat toate măsurile necesare de prevenție,  în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, Shopping City Deva garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.