Decesul subit al medicului pediatru Gabriela Todorescu îndoliază comunitatea medicală din Valea Jiului

Home Stiri la zi Decesul subit al medicului pediatru Gabriela Todorescu îndoliază comunitatea medicală din Valea Jiului
Decesul subit al medicului pediatru Gabriela Todorescu îndoliază comunitatea medicală din Valea Jiului

În noianul de vești triste pe care le aduce pandemia de coronavirus, cea privind trecerea în eternitate a reputatului medic pediatru dr. Gabriela Todorescu a întristat întreaga comunitate medicală din Valea Jiului, dar și pe aceia care, de-a lungul timpului, au interacționat cu aceasta.

Dr. Gabriela Todorescu activa în cadrul Spitalului de Urgență din Petroșani ca medic pediatru și asigura serviciul de specialitate pediatrie și la Spitalul Municipal Vulcan. La un moment dat, mai exact în anul 2009, a îndeplinit pentru scurt timp și calitatea de director al Spitalului de Urgență din Petroșani.

”Apreciat medic și coleg devotat și muncitor, mereu alături de copiii bolnavi si părinții acestora, un om excepţional, de o probitate morală desăvârşită, o modestie şi o nobleţe sufletească rar întâlnită şi o colega extraordinară.” Așa o descriu acum foștii săi colegi de la Spitalul de Urgență din Petroșani.

Aceștia regretă nespus de mult faptul că după o viață dedicată în slujba spitalului și a pacienților, în urma infectării cu virusul Covid-19, în ciuda eforturilor medicilor de la Petroșani și de la Spitalul ”Alexandru Simionescu” din Hunedoara, unde a fost internată, în ultimele zile, după ce starea ei de sănătate s-a agravat, necesitând asistență ATI, pentru dumneaei nu s-a mai putut face din păcate nimic. Dr. Gabriela Todorescu s-a stins în Spitalul din Hunedoara joi, 25 martie 2021.

Dumnezeu să o odihnească în pace !