Peste 100 de locuri de parcare, amenajate în zona Spitalului Municipiului Petroșani

Home Administrație Peste 100 de locuri de parcare, amenajate în zona Spitalului Municipiului Petroșani
Peste 100 de locuri de parcare, amenajate în zona Spitalului Municipiului Petroșani

Nu mai puțin de 102 locuri de parcare vor fi amenajate de administrația publică locală în zona Spitalului de Urgență Petroșani. Proiectul este finanțat de la bugetul local, iar lucrarea va fi scoasă la licitație imediat după aprobarea bugetului local, a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

La ultima ședință, Consiliul Local Petroșani a aprobat indicatorii tehnico – economici pentru acest obiectiv de investiții.

”Parcările din zona Spitalului de Urgență Petroșani nu fac față cererii cetățenilor care au nevoie de serviciile spitalului. Se parchează, de multe ori, pe stradă, blocând vizibilitatea și punând în pericol atât cetățenii aflați în trafic, cât și pietonii. Prin realizarea acestei parcări și a străzii de acces se vor crea 102 locuri de parcare”, a explicat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Valoarea totală a lucrărilor, conform devizului general, este de 1.200.591,81 lei, cu TVA.

Anul trecut, în municipiul Petroșani, cu fonduri de la bugetul local, au fost amenajate mai multe parcări, iar din 2007 și până în prezent au fost realizate peste 3.000 de noi locuri de parcare în localitate, iar autoritățile dau asigurări că programul investițional va continua și în acest an.