Activități de primăvară susținute de Lions Club Valea Jiului

Home Educație Activități de primăvară susținute de Lions Club Valea Jiului
Activități de primăvară susținute de Lions Club Valea Jiului

Urmând exemplul autorităților locale din municipiul Lupeni, care au demarat un program de înfrumusețare a zonelor verzi din localitate, nu doar prin efectuarea activităților de curățenie specifice sezonului de primăvară, ci și prin plantarea de flori și arbuști ornamentali în diverse spații verzi ale orașului, o echipă de voluntari din cadrul energicei și activei asociații Lions Club Valea Jiului au pus în operă, zilele acestea, un program similar, în arealul Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din municipiul Lupeni.

Potrivit președintelui în exercițiu al Lions Club Valea Jiului, ec. Mihaela Cazacu, la această activitate au participat elevi și profesori ai școlii, cu toții avțnd bineînțeles și calitatea de membrii ai Lions Club Valea Jiului, dar și ai Clubului Leo ”Via Regis”, o extensiei pentru juniori a acestei asociații. Acestora lui s-au alăturat alți voluntari inimoși, de la Anca și Adrian Iordănescu (de la Asociația ”Copii pentru Viitor”), Bogdan Popa (de la Urban Lab Valea Jiului) ș.a.

”Aflându-ne la începutul primăverii în Valea Jiului, membri Lions Club Petroșani „Via Regis” alături de mai tinerii colegi de la Leo Club Lupeni „Via Regis” au desfășurat o frumoasă acțiune de plantare și amenajare a spațiului verde ce înconjoară Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni. Au fost plantați brazi, molizi, jnepeni și pomi fructiferi, spre bucuria celor care au participat la eveniment. De asemenea, trandafirii și panseluțele au încântat tinerii voluntari. Mulțumim tuturor voluntarilor Leo și Lions, care au participat la organizarea activității. We Serve !”, a declarat ec. Mihaela Cazacu, președintele Lions Club Valea Jiului.

Grație efortului comun al voluntarilor participanți la această activitate, arealul Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din municipiul Lupeni este acum unul mai frumos și mai primăvăratec.