Un weekend cu și pentru Toma Coconea, la Straja

Home Reportaj Un weekend cu și pentru Toma Coconea, la Straja
Un weekend cu și pentru Toma Coconea, la Straja

Un eveniment special care-l aduce în atenție pe apreciatul sportiv al Văii Jiului, Toma Coconea va avea loc, în acest week-end, în stațiunea turistică Straja din municipiul Lupeni. Astfel, timp de 3 zile, respectiv pe 23, 24 și 25 aprilie toți cei care vor urca în stațiunea Straja vor avea oportunitatea nu doar de a-l întâlni și de a-l cunoaște mai bine ”zburătorul din Carpați”, ci vor avea și satisfacția de a contribui la următoarea misiune sportivă a acestuia, participarea la cea mai importantă competiție de anduranță din lume, Red Bull X-Alps, programată pentru vara acestui an, în Munții Alpi.

Evenimentul, intitulat ”Week-end cu Toma Coconea la Straja” este organizat de Complexul Turistic ”Montana” din Straja, de Apres-Ski Straja și de cunoscutul om de televiziune Andi Moisescu. ”Straja îl iubește pe Toma Coconea și, de fapt, România îl iubește pe Toma Coconea ! De aceea, toate veniturile obținute din operarea instalațiilor de cablu, în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, precum și toate veniturile obținute din cazare, la pensiunile partenere îi vor fi donate lui Toma Coconea, pentru a putea participa la cea de-a 10-a ediție a Red Bull X-Alps 2021! Susținem în acest fel, cu toții, un simbol al Văii Jiului”, explică Andi Moisescu.

Acestui demers i-au subscris deja Complexul Turistic Montana, Cabana Edelweiss, Cabana L’Mathias, Pensiunea La Hudacu, Pensiunea Turist, Cabana La Ștefan, Vila Onix Straja, Cabana La Moșu, Vila Mara, iar donații au fost făcute, în avans, și de către Pensiunea Daiana, Smile Aprtes Ski și centrul de închirieri Teacher.

Pentru a vă alătura și dumneavoastră susținătorilor lui Toma Coconea tot ce trebuie să faceți este să vă oferiți încă o zi, două sau trei zile de distracție pe pârtiile din Straja. Este suficient să cumpărați cartele pe puncte sau pe o zi, două zile sau trei zile, la instalațiile pe cablu administrate de Comexim (de la casa de bilete din fața Cabanei Montana, lângă stația de întoarcere a telegondolei) și să vă bucurați de toate pârtiile superbe din stațiune. Ba chiar și de o întâlnire de zile mari cu Toma Coconea, singurul sportiv din lume care nu a ratat niciuna din edițiile Red Bull X-Alps.