Liderii comunității din Lupeni se alătură demersurilor de sprijin pentru sportivul Toma Coconea

Home Reportaj Liderii comunității din Lupeni se alătură demersurilor de sprijin pentru sportivul Toma Coconea
Liderii comunității din Lupeni se alătură demersurilor de sprijin pentru sportivul Toma Coconea

Autoritățile din Lupeni se alătură evenimentului de strângere de fonduri pentru Toma Coconea, eveniment care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Stațiunea Straja.

Astfel, primarul Municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, viceprimarul Iacob Mesaroș, cărora li s-a alăturat și senatorul Cristian Resmeriță vor susține evenimentul de strângere de fonduri care se va desfășura în acest weekend în Stațiunea Straja, pentru Toma Coconea. Mai mulți operatori de turism din această stațiune și-au unit eforturile pentru ca apreciatul sportiv din Valea Jiului să poată participa la a X- a ediție a Red Bull X-Alps 2021, evenimentul fiind inițiat de cunoscutul prezentator de televiziune Andi Moisescu.

”Îl felicit pe Andi Moisescu pentru această idee excepțională! Toma Coconea reprezintă un simbol al Văii Jiului și am decis ca împreună cu domnul viceprimar Iacob Mesaroș și cu domnul senator Cristian Resmeriță  să ne alăturăm acestui eveniment. Fiecare dintre noi am cumpărat cartele pentru instalațiile pe cablu pentru acest weekend, donând astfel o anumită sumă pentru ca Toma Coconea să ne reprezinte pe noi cei din Valea Jiului, la acest concurs de anvergură. În plus, acest eveniment este încă un prilej deosebit de a scoate în evidență faptul că stațiunea Straja, care este deja un reper pentru iubitorii de turism din România, poate deveni și un exemplu de solidaritate în jurul unui sportiv reprezentativ pentru întreaga țară”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

În opinia acestuia, deosebit de apreciabil este gestul lui Andi Moisescu care deși a descoperit Straja abia în acest an, a devenit unul dintre cei mai importanți susținători și promotori ai acestei stațiuni turistice.

Evenimentul ”Un week-end Toma Coconea în Straja” va avea loc în zilele de 23, 24 și 25 aprilie în stațiunea Straja. Dincolo de donațiile deja făcute pentru acest proiect de mai mulți operatori de turism din stațiune, fiecare turist care va veni aici în aceste zile, pentru a se bucura de sezonul de schi care rămâne în continuare unul excelent, va contribui și la sprijinirea participării lui Toma Coconea la ediția din2021 a Red Bull X-Alps (cea mai importantă competiție de anduranță din lume), pentru că toate veniturile obținute din cazare și din administrarea instalațiilor de transport pe cablu administrate de partenerii acestui proiect, îi vor fi donate sportivului din Valea Jiului.