”Culorile mele”, o expoziție de artă plastică semnată Anamaria Vereș, la galeria de artă din Lupeni

Home Cultură ”Culorile mele”, o expoziție de artă plastică semnată Anamaria Vereș, la galeria de artă din Lupeni
”Culorile mele”, o expoziție de artă plastică semnată Anamaria Vereș, la galeria de artă din Lupeni

Galeria de Artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni găzduieşte în această perioadă o nouă expoziție de artă plastică.  Intitulată ”Culorile mele”, expoziţia aparţine artistei Anamaria Vereş, membră a Asociaţiei Culturale ”Iosif Tellmann”.

Artista din Vulcan nu este la prima expoziţie personală, iar în palmaresul său artistic figurează multe participări, alături de alți membri ai apreciatei asociaţiei culturale din Lupeni, la o serie de expoziţii colective care au avut loc la Lupeni, Lugoj, Caransebeş sau Timişoara. Cea mai recentă dintre acestea este cea care a avut loc în luna aprilie, sub genericul ”Primăvara doamnelor”.

De această dată, pe simezele de la galeria de artă din Lupeni sunt expuse peste 35 de lucrări semnate de Anamaria Vereș, care abordează o temă variată, de la flori la balerine, de la  peisaje marine şi montane sau abstract, realizate în tonuri şi nuanţe de albastru, verde, roşu, mov sau portocaliu.

Artistul plastic Anamaria Vereș mulțumește conducerii Asociației ”Iosif Tellmann” (președinte: prof. Simonel Bucur) pentru implicare și sprijin în organizarea acestui eveniment expozițional și invită publicul iubitor de artă să viziteze această expoziție, până la data de 26 mai 2021. Intrarea este liberă.

Text & foto Antoneta Duban