Miruna Mălăuță își continuă drumul spre calificarea la Jocurile Olimpice

Home Stiri la zi Miruna Mălăuță își continuă drumul spre calificarea la Jocurile Olimpice
Miruna Mălăuță își continuă drumul spre calificarea la Jocurile Olimpice
Miruna Mălăuță, sportiva secției de arte marțiale a CSM Jiul Petroșani, care a reprezentat România la etapa de campionat mondial ”Premier LEAGUE Karate WKF” de la Lisabona, la începutul acestei luni, a încheiat competiția cu fruntea sus.
Aceasta a concurat la categoria senioare -61 kg, unde a întâlnit-o pe reprezentanta Japoniei, Mayumi Someya, numărul 10 mondial. După o evoluție bună a celor două karatiste, meciul s-a terminat cu scorul de 1-1. Arbitri au decis însă, la ”hantei”, în favoarea sportivei din Japonia, care apoi a luptat în finala pentru medalia de bronz a acestei competiții.
”Miruna a avut o prestație conform așteptărilor noastre și o felicit pentru evoluția ei de la Lisabona. Mergem mai departe și vom participa în curând la Campionatul European de KARATE de la Porec (Croația) și apoi turneul final de calificare pentru Jocurile Olimpice, turneu care va avea loc în Franța, la Paris. Sper ca Miruna Mălăuță să cucerească un loc în lotul României pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo”, spune Radu Polifronie, președintele CSM Jiul Petroșani.