Târg on-line al ofertelor educaționale pentru învățământul liceal și profesional hunedorean

Home Educație Târg on-line al ofertelor educaționale pentru învățământul liceal și profesional hunedorean
Târg on-line al ofertelor educaționale pentru învățământul liceal și profesional hunedorean

Pentru facilitarea cunoașterii unităților de învățământ liceal și profesional din județul Hunedoara, în perioada 12-26 mai 2021 va avea loc o nouă ediție a ”Târgului ofertelor educaționale”. Evenimentul este organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educaționala Hunedoara și se va desfășura exclusiv on-line.

Elevii vor avea astfel posibilitatea să cunoască nu doar propunerea privind oferta educațională pentru anul școlar 2021-2022 a colegiilor și liceelor hunedorene, dotările de care dispun unitățile de învățământ cu nivel liceal și profesional, performanțele prin care acestea se disting, ci să se întâlnească într-o dezbatere inedită cu alți elevi, cu foști absolvenți și cu cadrele didactice ale unităților de învățământ participante.

”Târgul Ofertelor Educaționale 2021” se va desfășura după următorul program:

Organizatorii solicită sprijinul profesorilor diriginți și ai consilierilor școlari din cadrul școlilor gimnaziale pentru a facilitata accesul elevilor de clasa a VIII-a la întâlnirile găzduite pe platforma Google Meet. Linkul de acces va fi transmis prin intermediul unităților școlare din județ. Absolvenții de gimnaziu și părinții acestora sunt așteptați să se conecteze pentru a putea evalua oferta propusă de liceele și colegiile din tot județul, astfel încât să poată lua decizia care li se potrivește cel mai bine atunci când vor opta pentru admiterea la liceu sau școala profesională.

https://youtu.be/hGXZ7LN8f50