Debutul Festivalului ”Arrival” din Valea Jiului se amână pentru 2022

Home Cultură Debutul Festivalului ”Arrival” din Valea Jiului se amână pentru 2022
Debutul Festivalului ”Arrival” din Valea Jiului se amână pentru 2022

Oricât de mare ar fi optimismul tinerilor din echipa care a conceput organizarea unui eveniment artistic ce se dorește a fi cel mai mare festival de muzică din Valea Jiului, incertitudinile încă accentuate cu privire la calendarul relaxării măsurilor ”anti-Covid” și regulile impuse de autorități fac imposibilă nu doar predictibilitatea, ci pun sub semnul întrebării însăși oportunitatea organizării acestui mega-eveniment artistic care-și propune să se înscrie în rândul marilor festivaluri artistice din România.

În aceste condiții, ”Arrival Team” a luat, în cele din urmă, decizia de a amâna debutul Festivalului Arrival din Valea Jiului pentru anul 2022. ”În ciuda așteptărilor mărețe pe care le-am avut cu toții, suntem nevoiți să anunțăm, cu tristețe în suflet, că festivalul Arrival a fost amânat pentru anul 2022. Înțelegem că acestea nu sunt veștile la care au sperat toți cei care-și doreau să ne întâlnim cu artiști de marcă, în primul festival de top găzduit în Valea Jiului și simțim aceeași dezamăgire. Am început acest an cu optimism iar după situația deprimantă din 2020, ne doream să readucem magia în inimile voastre în vara anului 2021. Am lucrat fără încetare în ultimul an pentru a ne transforma visul în realitate, dar s-a dovedit a fi o misiune imposibilă. Cu toate acestea, suntem siguri că anul viitor tărâmurile fermecate vor ieși din umbra munților românești. Este doar o chestiune de timp și chiar dacă trebuie să ne înarmăm cu puțină răbdare, garantăm că Festivalul Arrival vă va aștepta cu muzică răsunătoare și lumini strălucitoare”, spune Andrei Popa, directorul Festivalului.

Acesta este însă convins de faptul că acest răgaz de un an va permite echipei de organizare să pregătească cu și mai mare atenție prima ediție a ”Festivalului Arrival” astfel încât acesta să devină, încă de la debut, un eveniment cu adevărat magic. ”Această amânare ne va permite să punem la punct, în amănunt, toate detaliile privind organizarea unui eveniment de excepție. ne bucurăm deja de sponsori de anvergură și vom avea timp să atragem și alți parteneri de calibru. Astfel, ne vom putea baza pe invitarea mai multor artiști valoroși, din țară și din străinătate, care vor urca pe scena Arrival Festival Lupeni 2022, vom avea mai mult timp pentru promovarea națională a festivalului. În plus, ne putem pregăti pentru a primi la festival un număr și mai mare decât cel estimat inițial de spectatori, pentru că biletele vor fi puse în vânzare încă din toamna acestui an. Până la urmă, credem că tot răul e spre bine!” a mai spus Andrei Popa.

În același timp, echipa ”Arrival Team” va pune în scenă, anul acesta, o serie de evenimente cultural-artistice de amploare mai redusă, care vor fi găzduite atât în localități ale Văii Jiului, cât și în alte orașe din țară.

Așadar, fiți pe fază !