Asfalt pe strada George Enescu, din Petroșani

Un amplu program de reparare a drumurilor din municipiul Petroșani a fost demarat de administrația publică locală din locale. Utilajele au fost deja prezente în teren pe strada George Enescu, unde s-a început astăzi turnarea covorului asfaltic, după finalizarea lucrărilor de introducere a canalizării și a conductei de gaz metan.

”Pe strada George Enescu se toarnă covor asfaltic, după introducerea canalizării și a conductei de gaz metan. De precizat că toate străzile, inclusiv George Enescu, au documentațiile tehnice aprobate în vederea găsirii de finanțări pentru investiții, ceea ce presupune refacerea întregului carosabil, cu trotuare, borduri, etc. Toate străzile din Colonie vor fi reparate, iar acolo unde se impune covor asfaltic acesta va fi realizat, după care ne vom îndrepta spre alte zone din oraș, incluse în acest program de reparații”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Programul vizează toate zonele din oraș iar lucrările sunt realizate cu fonduri de la bugetul local. În același timp, Primăria Municipiului Petroșani dă asigurări că încearcă să atragă și alte surse de finanțare în vederea realizării unor ample programe investiționale pentru modernizarea drumurilor. Potrivit primarului localității, aproape 30 de străzi din Petroșani au fost prinse deja pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții pentru a fi reabilitate.