Liber la… copilărie, pe 1 Iunie, la Lupeni

Home Stiri la zi Liber la… copilărie, pe 1 Iunie, la Lupeni
Liber la… copilărie, pe 1 Iunie, la Lupeni

Cu convingerea că atunci când vine vorba despre copii, atitudinea și acțiunea întregii comunități trebuie să fie una care să corespundă așteptărilor acestora, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni și-a propus să readucă, anul acesta, în chiar Ziua Internațională a Copiilor, zâmbetele și bucuria unei zile frumoase petrecute împreună.

Astfel, după cum informează primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, marți, 1 Iunie 2021, începând cu ora 12,00 autoritățile publice locale au pregătit câteva ore de vis dedicate copiilor din municipiul Lupeni. Aceștia sunt așteptați, în număr cât mai mare, în Parcul CAP, alături de părinți și bunici pentru7 a se bucura de un program special dedicat lor de către autoritățile administrației publice locale. ”Ne propunem și ne dorim să petrecem momente de neuitat alături de copiii noștri, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, pentru că cei mici merită tot ce este mai bun. De aceea, la Lupeni, pe 1 iunie dăm liber la copilărie ! Cei mici, dar și cei mari, vor avea parte de o zi cu foarte multe surprize pe care le-am pregătit pentru a marca această importantă zi din viața fiecărei familii și fiecărei comunități. Vor fi alături de noi și actorii Teatrului din Petroșani, care ne vor oferi ocazia revederii unor personaje din poveștile și basmele cele mai cunoscute de copii, dar avem pregătite și alte surprize astfel încât Ziua Internațională a Copilului să devină una memorabilă pentru toți cei care vor participa la acest eveniment”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Cu acest prilej, în prima parte a evenimentului va avea loc un program sportiv destinat copiilor și adulților, iar în partea a doua a evenimentului, distracția este dublată de prezentarea uneia dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei, ”Capra cu trei iezi” de către echipa Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani.

Acesta precizează că evenimentul va fi organizat cu respectarea tuturor regulilor privind protecția sanitară, astfel încât să nu existe nici un fel de probleme nici în ceea ce privește siguranța participanților.