CSM Mihai Viteazu Vulcan și CSA Aurul Brad, joacă finala județeană a Cupei României la fotbal, în fața suporterilor

Home Stiri la zi CSM Mihai Viteazu Vulcan și CSA Aurul Brad, joacă finala județeană a Cupei României la fotbal, în fața suporterilor
CSM Mihai Viteazu Vulcan și CSA Aurul Brad, joacă finala județeană a Cupei României la fotbal, în fața suporterilor

Microbiștii vor avea din nou acces pe stadion, iar primul meci cu spectatori din județul Hunedoara este chiar finala etapei județene a Cupei României, disputată între cluburile CSM Mihai Viteazu Vulcan și CSA Aurul Brad.

Partida se va disputa pe stadionul CFR din Simeria, în data de 30 mai 2021, ora 11,30 iar acesta va fi primul meci de fotbal la nivelul județului Hunedoara în care suporterii vor avea acces pe stadion, în limita a 25% din capacitatea stadionului CFR SIMERIA, respectiv 120 de locuri. Pentru procurarea tichetelor de acces este necesar ca spectatorii – în limita celor 120 de locuri – să transmită un e-mail până cel mai târziu în data de 29 mai 2021, ora 18:00, la adresa de e-mail: ajf.hunedoara@yahoo.com cu dovada testului negativ, RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore sau a adeverinței de vaccinare cu a doua doză din care să reiasă că au trecut peste 10 zile de la rapel.

După validarea documentelor de acces, suporterilor care îndeplinesc condițiile descrise în Ordinul comun MTS/MS nr. 310/708/2021 / din data de 18 mai 2021, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 522 / 20 mai 2021, li se vor emite un ticket de acces, cel mai târziu în data de 29.05.2021, ora 21:00 Pentru a se permite accesul în baza sportivă suporterii se vor prezenta la poarta de acces cu documentul eliberat de AJF Hunedoara și cartea de identitate.

AJF Hunedoara vine in sprijinul suporterilor care doresc sa fie prezenți la meci și nu îndeplinesc condițiile stipulate mai sus organizând un punct de testare rapid în parteneriat cu SC NE ET SALUTEM SRL . Pentru a efectua testarea rapidă antigen la punctul organizat la poarta de acces a stadionului, doritorii își vor exprima dorința prin transmiterea unui e-mail cu datele de contact la adresa de e-mail: ajf.hunedoara@yahoo.com. Contravaloarea testului este de 50 lei.

Pentru cei care nu au posibilitatea să fie prezenți pe stadion, AJF Hunedoara va transmite meciul LIVE pe pagina de facebook a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara (AJF Hunedoara)